Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську півторарічний хлопчик випав з вікна

У Дніпропетровську півторарічний хлопчик випав з вікна
Не залишати дітей без нагляду в кімнаті, де є відчинене вікно, адже безпечна поведінка батьків та цікавість дітей може призвести до трагічних випадків.

З такими словами звернулася до батьків під час прес - конференції т.в.о. начальника сектора ювенальної превенції Дніпропетровського відділу поліції Тетяна Єфременкова.

Трагічний випадок стався 12 травня у Дніпропетровську. З однієї із квартир четвертого поверху за відсутності нагляду матері півторарічний хлопчик виліз на стілець, який знаходився біля вікна, та, притулившись до москітної сітки, випав з вікна. Дитина з тяжкими травмами знаходиться в лікарні.

"За словами рідних мама поклала сина спати, а сама поралася на кухні. За деякий час вона зайшла до кімнати та не знайшла дитину у ліжку, а на вікні ж була відсутня москітна сітка, " - повідомила подробиці трагедії Тетяна Єфременкова.

На даний момент дитина з тяжкими травмами знаходиться в лікарні на апараті штучної вентиляції легень. Лікарі не дають ніяких прогнозів щодо подальшого стану потерпілого.

"З настанням тепла ми нерідко відчиняємо вікна настіж. Та часто батьки забувають, що москітна сітка в змозі утримати лише пух та комах. А для маленьких дітей, в силу вікових особливостей сприйняття оточуючого, вона свого роду є бар'єром, надійною стіною. Та як показує практика, це призводить до сумних наслідків," - зазначила т.в.о. начальника сектора ювенальної превенції Дніпропетровського відділу поліції.

За словами Тетяни Єфременкової саме батьки несуть повну відповідальність за дитину до повноліття. Кримінальним кодексом України передбачена відповідальність батьків за злісне невиконання по догляду за дитиною (ст.166), та найтяжчим покаранням є травмована дитина чи обірване юне життя.

Дані про подію внесені в журнал ЄРДР, поліцейськими з'ясовуються всі обставини, що привели до трагічної події.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Davids  (17.05.16 09:37): Че вы *** ерничаете?? "совок...", "не открывать окон...", вам полезные советы дают, как деток уберечь, но нужно ж обязательно брызнуть желчью... Відповісти | З цитатою
мдэ  (13.05.16 18:06): А если москитной сетки нет, то окна вообще нельзя открывать? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
Т.Г.Шэвцюра  (13.05.16 17:39): У нас в хатынках диточкы з викон нэ выпадалы.. то всьо клятый совок зи свойимы багатоповэрхивкамы.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті