Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
23:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

3 тисячі юних дніпропетровців безкоштовно відвідали матчі улюбленої футбольної команди

3 тисячі юних дніпропетровців безкоштовно відвідали матчі улюбленої футбольної команди
Квитки на ігри ФК «Дніпро» школярі отримали завдяки співпраці міськради та футбольного клубу.

Відповідний меморандум підписали ще на початку квітня. Наступний матч, який учні дніпропетровських шкіл зможуть відвідати безкоштовно – півфінал Кубку України «Дніпро – Зоря». Він відбудеться цієї середи. Для школярівуже підготували 1,5 тис. квитків на матч.

Кількість безкоштовних квитків відповідає кількості заявок, які подають навчальні заклади. Зокрема, така співпраця стала частиною стратегії розвитку «Дніпро – спортивна столиця України», яку в місті запроваджує міський голова Борис Філатов.

Крім того, за умовами угоди про співпрацю, яку між собою уклали мерія та ФК «Дніпро», футболісти Дніпропетровської збірної стануть фактично тренерами для школярів. Учасниками спортивної програми є учні з 1 по 12 клас у різних школах міста. Відомі спортсмени проводитимуть у школах уроки фізичної культури.

Школярам також запропонують взяти участь у конкурсах на знання історії футболу, спробувати свої сили у різноманітних тематичних першостях. У міськраді впевнені – це допоможе відволікти молодь від комп’ютерів і заохотити їх до занять спортом.

Довідка:
Меморандум є ініціативою міського голови Бориса Філатова і відповідає його пріоритетами в сфері розвитку молодіжної політики і спорту дітей шкільного віку. Документ є прямою інвестицією в спортивне майбутнє Дніпропетровська.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті