Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
16:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровським будівельникам запропонують повчитися німецькій енергозаощадливості

Дніпропетровським будівельникам запропонують повчитися німецькій енергозаощадливості
У рамках реалізації проекту українсько-німецького міжнародного співробітництва GIZ «Енергоефективність у громадах» 30, 31 березня у обласній раді пройшли тренінги для працівників місцевої влади та представників ОСББ.

Експерти презентували результати моніторингу споживання енергетичних ресурсів в громадських будівлях, розповіли про застосування механізму ЕСКО для впровадження енергоефективних заходів на соціальних об’єктах та у житлових будинках.

За словами заступника голови облради по виконавчому апарату — начальника управління стратегічного планування та інвестиційної політики Володимира Тюріна, проект «Енергоефективність у громадах» спрямований на підтримку місцевого самоврядування у впровадженні енергозберігаючих технологій.

«Дніпропетровська область дуже цінує німецький досвід. Будинки, які зводилися у радянські часи не відзначалися енергоефективністю. При цьому і нинішні будівельні компанії не досить серйозно ставляться до енергозбережних заходів. Ми запропонували проекту GIZ, і отримали позитивну відповідь, щоб найближчим часом провести навчання для дніпропетровських будівельних компаній. Щоб вони при проектуванні змогли враховувати всі ті норми, які дозволять збудувати енергоефективні будівлі», — відзначив Володимир Тюрін.

Нагадаємо Дніпропетровська обласна рада є лідером консорціуму міст Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Кривий Ріг та Павлоград. Спільно з проектом GIZ «Енергоефективність у громадах» ведеться робота у напрямку впровадження заходів з енергоефективності. Зокрема, GIZ передає необхідні знання фахівцям Дніпропетровської області через тренінги, рекомендації та консультації. Німецький досвід повинен не тільки допомогти заощадити, але і сприяти залученню іноземних інвестицій.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті