Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 28 червня 2024
08:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Новий конкурс перевізників, перевірка якості доріг та 100% сплата газових рахунків тепловиками: чим жила область протягом тижня

|«« «« »» »»|

19 доріг підрядники відремонтують повторно, тепловики припинили накопичувати борги, екологічні інновації Дніпропетровщини переймає вся країна. Що зроблено за тиждень Дніпропетровською ОДА та які плани на найближчі 7 днів, розповів радник очільника регіону Юрій Голик на щотижневому брифінгу.

На сесії облради депутати додатково передбачили в обласному бюджеті понад 420 мільйонів гривень на розвиток інфраструктури області.

«4 грудня 2015-го Дніпропетровщина ухвалила обласний бюджет. Він дозволив розпочати роботи на інфраструктурних об’єктах на початку року, а не чекати грошей до весни. Останні зміни, прийняті облрадою, дають нам можливість зробити ще більше. Зокрема, на ремонт доріг додатково передбачили понад 100 млн. грн. Ми вдячні всім депутатам, які разом з нами працювали над змінами до бюджету. Ми доводимо, що обладміністрація поза політикою. Ми займаємося економікою», - зазначив радник очільника області.

На Дніпропетровщині оголошено новий конкурс перевізників. До 11 квітня управління інфраструктури ОДА приймає документи від перевізників на 10 маршрутів. Основні вимоги до претендентів – безпечні автомобілі та професійні водії.

Продовжуються перевірки якості ремонту доріг. Майже 200 доріг, відремонтованих минулоріч, вже проінспектувала спеціальна комісія. Виставлено 19 претензій. Покриття на цих автошляхах підрядники покладуть наново за власний кошт. Перевірки тривають – ще 100 доріг.

Опалювальний сезон на Дніпропетровщині завершується без масштабних аварій та серйозних перебоїв. Це - результат якісної підготовки до зими. «Був чіткий план. Його виконання контролював наш департамент ЖКГ. Результат – аварійність цьогоріч скоротилася на більш ніж 60%», - зазначив радник очільника регіону.

Дніпропетровська область навчає інші регіони переводити екологічні адмінпослуги в режим онлайн. Фахівці ОДА вже провели семінар для колег з усієї країни. Показали, як працює спеціальний сайт. Набуті знання держслужбовці України відпрацьовуватимуть у тестовій версії ресурсу два тижні. Далі – запускатимуть таку адмінпослугу в своїх регіонах.

До 5 тисяч поповнився єдиний реєстр бійців АТО, майже 300 книг вже налічує фонд бібліотеки для атошників, фестиваль пісень, народжених в АТО продовжує приймати заявки, а для вуличної експозиції майбутнього музею АТО цього тижня вже підібрали перші експонати.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (29.03.16 12:59): Было бы здорово поддерживать не только "фестиваль песен, рожденных в АТО", но и фестивали авторской песни Днепропетровских клубов. Барды представляют г. Днепропетровск, становясь лауреатами на разных фестивалях в разных городах. Выделить средства для организации фестиваля один раз в год, для бардов, которые организовывают бесплатные концерты в различных библиотеках, эта поддержка города важна для них. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (16)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  Виправляють помилки радянських будівельників. У Дніпрі комунальники комплексно вирішують проблему відтоку дощової води та облаштовують колектори (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті