Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 01 июня 2024
08:56

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Віце-президентом в Палаті місцевих влад обрано Івана Куліченка

25 травня у Стразбурзі на 11 пленарній сесії були проведені вибори керівних органів Конгресу на 2004-2005 роки. Віце-президентом в Палаті місцевих влад знову обрано мера нашого міста Івана Куліченка, який після Указу Президента України від 15 квітня 2004 року № 436/2004 знову призначений керівником української делегації в Конгресі місцевих та регіональних влад Європи на наступні два роки.

Така довіра, особливо в той період, коли інтеграція в Європу є основним курсом нашої країни – не випадково. Ефективність роботи української делегації, що очолював Іван Куличенко в 2002-2003 роках, була високо оцінена як керівництвом України, так і країнами членами Конгресу. Багато в чому завдяки тому, що професійно були представлені інтереси місцевого й регіонального самоврядування, проведена серйозна робота зі зміцнення іміджу України як європейської держави. Крім цього, було збережено за Україною місце в керівному бюро Конгресу і вперше керівник української делегації шляхом відкритого голосування був обраний віце-президентом палати місцевої влади Конгресу.

За словами Івана Куличенко, тепер перед українською делегацією поставлені більш складні задачі, що визначені стратегією Президента України по зміцненню демократії і послідовного розвитку громадянського суспільства в нашій державі.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте