Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У «Менорі» пройде благодійний аукціон картин з піску «Підтримай тих, хто тебе захищає»

У «Менорі» пройде благодійний аукціон картин з піску «Підтримай тих, хто тебе захищає»
20 листопада в арт-галереї культурно-ділового центру «Менора» проходитиме благодійний аукціон картин із піску «Підтримай тих, хто тебе захищає», який проводиться на підтримку української армії. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради.

На аукціоні будуть представлені 26 картин, створені художниками пісочної анімації під час ІІ Міжнародного фестивалю пісочної анімації «Прикосновение». Усі картини є унікальними, вони надруковані в єдиному екземплярі на полотні з галерейною натяжкою, оскільки це був єдиний спосіб зберегти роботи, намальовані піском, зазначають в управлінні.

Організатори запрошують усіх бажаючих взяти участь в аукціоні, який стартує о 19.00 на ІІ поверсі арт-галереї культурно-ділового центру «Менора». На І поверсі будуть виставлені дитячі роботи, надруковані на акрилі. Їх теж можна буде придбати за символічну суму.

Переглянути картини аукціону можна у соціальній мережі FACEBOOK:
https://www.facebook.com/events/585709591574305/?notif_t=plan_user_invited. Для участі в аукціоні необхідно попередньо зареєструватися за телефоном 050-340-42-78. Усі зібрані від продажу картин кошти будуть передані у воєнний госпіталь на потреби військових.

Благодійний аукціон картин із піску «Підтримай тих, хто тебе захищає» проводиться Міжнародним фестивалем пісочної анімації «Прикосновение» та студією пісочної анімації «Волшебник» за підтримки Дніпропетровської міської ради.

Gorod.dp.ua на Facebook.


пейсатые  (18.11.14 16:07): можете подержать меня за бобу Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті