Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 06 червня 2024
12:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З початку осені у Дніпропетровську висаджено майже 660 м кв хризантем

З початку осені у Дніпропетровську висаджено майже 660 м кв хризантем
фото:rivne1.tv
З початку осені у Дніпропетровську висаджено майже 660 м кв хризантем. На підприємстві зазначають, що роботи з висадки квітів продовжуються.

Працівники готуються до весни заздалегідь і в цей час висаджують тюльпани. Ця робота ведеться сьогодні біля театру опери та балету, облдержадміністрації та по проспекту К. Маркса.

За інформацією підприємства з початку року вже висаджено понад 750 декоративних кущів (зокрема восени 250), в основному це рози, спіреї, бирючини та форзіція. Роботи з озеленення тривають, кажуть на підприємстві.

Минулого року у Дніпропетровську комунальним підприємством «Міськзеленбуд» було висаджено 6 тисяч 415 м кв квітників, понад 1 тисячу кущів та посіяно 4,2 гектари газонів, додають на підприємстві.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожана  (04.11.14 11:44): Хризантемы и тюльпаны это конечно хорошо, красиво, а вот хотелось бы видеть посадку деревьев. В преддверии выборов во дворах почему-то массово начали спиливать деревья, причем как аварийные так и вполне нормальные. Учитывая что АНД и Индустриальный районы раньше утопали в зелени, то сейчас пройдя по дворам создается впечатление, что прошел ураган. Все голо, уныло и не жизнерадостно. Теперь летом с детьми не нагуляешься под палящим солнцем. Делают асфальтную пустыню. И тут возникает вопрос? а восстановлению это все будет подлежать? центральный проспект это хорошо, но там машины и офисы в основном. Хотелось бы видеть молодые деревца. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті