Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
05:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Софіївській виправній колонії випускають бронежилети

|«« «« »» »»|

Засуджені Софіївської виправної колонії (№45), що на Дніпропетровщині налагодили випуск чохлів та розгрузок для бронежилетів.

Софіївська виправна колонія управління Державної пенітенціарної служби України у Дніпропетровській області (№45) унікальний виправний заклад. Це єдина колонія в Україні, де відбувають покарання засуджені інваліди І та ІІ груп. Основним об'єктом установи є лікарня, де засуджені з усієї України проходять курс лікування. Разом з тим, в установі для забезпечення власних потреб функціонують майстерні, де засуджені за своїм бажанням мають можливість працювати.

Саме ці майстерні отримали замовлення на виготовлення чохлів та розгрузок для бронежилетів. Засуджені шиють вироби, які передаються замовнику, котрий комплектує їх пластинами. Після цього вже готові бронежилети надходять до Софієвського військомату. З липня поточного року засудженими пошито майже 900 виробів. Всі військовослужбовці, які направлені до зони АТО із Софіївського району, забезпечені бронежилетами, виготовлення яких почато в Софіївській виправній колонії.

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.


Учитель рускай езыки  (23.10.14 16:18): БронежИлеты, рАзгрузки - исправьте, пожалуйста. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті