Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 14 июня 2024
10:27

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Розпочались роботи з реконструкції площі Островського

Міські комунальні служби розпочали роботи з реконструкції площі Островського та вулиць, що прилягають до неї. Як і на вулиці Чернишевського, благоустрій тут буде проводитися комплексно. Будуть відремонтовані та замінені трамвайні колії, на ділянці від вулиці Пастера до Старого мосту буде укладено новий асфальт та тротуарна плитка, що дасть можливість зрівняти дорожнє покриття. Всього тут буде укладено 26 тис. квадратних метрів дорожнього та 6,5 тис. квадратних метрів тротуарного покриття. Крім того, повністю відновлять освітлення, вичистять зливники та зріжуть сухі дерева. Уже зараз з обох боків площі Островського працює 9 комунальних служб міста. К роботам будуть також залучатися і підприємства, що знаходяться на цієї території. Закінчити благоустрій планується до 1 липня, коли буде відкрито міст № 1.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте