Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську проводиться місячник безпечного використання газу у побуті

У Дніпропетровську проводиться місячник безпечного використання газу у побуті
У Дніпропетровську проводиться місячник безпечного використання газу у побуті. Про це повідомили в акціонерному товаристві «Дніпрогаз».

Під час місячника фахівці «Дніпрогазу» відвідують навчальні заклади міста та розказують учням, особливо тим, які живуть у гуртожитках про правила користування газовими приладами. Навідуючи споживачів для технічного обслуговування систем газопостачання фахівці «Дніпрогазу» говорять про безпечне користування газом і з дорослими. Така роз'яснювальна робота проводиться щороку перед початком опалювального сезону. Але, цього року окрім основних правил безпеки представники «Дніпрогазу» говорять і про вимушену економію блакитного палива та дають дніпропетровцям поради щодо раціонального використання газу.

На підприємстві нагадують, що недотримання простих правил користування газом може призвести до трагедії. Найчастіше нещасні випадки стаються через самовільне встановлення чи неправильну експлуатацію газових приладів, чи коли споживач втручається у систему газопостачання, димових і вентиляційних каналів, а також в роботу приладів обліку. Причинами нещасних випадків можуть бути і неузгоджені перепланування приміщень, в яких розміщені газові прилади.

Фахівці «Дніпрогазу» наголошують, що перед користуванням газовими приладами слід перевірити наявність тяги в димовому та вентиляційному каналах. Ні в якому разі не можна залишати без нагляду працюючі газові прилади та дітей поблизу них.

Відчувши запах газу, терміново необхідно телефонувати 104.

Gorod.dp.ua на Facebook.


kuzja2000  (11.11.14 12:58): Да куда уж безопаснее, эти *** из Днепрогаза газ так разбавляют, что он уже даже электророзжигом не зажигается Відповісти | З цитатою
10^100  (27.09.14 13:29): Безопасные приёмы использования кизяка в качестве топлива ... Відповісти | З цитатою
Реально  (27.09.14 07:25): Скоро будет полная безопасность в виду отсутсвия оного. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті