Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На ремонті тепловозів украли понад 34 мільйони гривень

На ремонті тепловозів украли понад 34 мільйони гривень
11 липня в ході оперативних заходів був затриманий голова приватного акціонерного товариства «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод» Михайло Тодоров. Йому з подільниками ставиться заволодіння грошовими коштами в особливо великих розмірах.

Оперативним управлінням ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області в ході проведених слідчо-оперативних заходів, направлених на виявлення фактів розкрадання бюджетних коштів при здійсненні державних закупівель встановлено, що одним з неодноразових переможців державних закупівель на поставку запасних частин та обладнання є ПрАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод», засновником і органом правління якого являється Міністерство інфраструктури України.

Головою правління ПрАТ «ДТРЗ» є Михайло Тодоров.

Службові особи даного підприємства, діючи умисно, всупереч законних інтересів держави, у період з 2012-2013 років здійснили безтоварні фінансово-господарські операції, а саме: безпідставно перерахували грошові кошти в сумі понад 34 млн. грн., на розрахункові рахунки фіктивних підприємств, які в подальшому були проконвертовані та зняті готівкою. Впродовж 2014 року, посадові особи ПрАТ продовжують здійснювати протиправну діяльність, направлену на розкрадання бюджетних коштів за допомогою нових злочинних схем.

В результаті чого посадові особи ПрАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод» , зловживаючи своїм службовим становищем, заволоділи грошовими коштами в особливо великих розмірах чим заподіяли істотної шкоди Державі.

По даному факту слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області :

07 липня 2014 року внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальне правопорушення за фактом розкрадання бюджетних коштів посадовими особами ПрАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод», відповідальність за що передбачена ч.5 ст.191 Кримінального Кодексу України.

11 липня 2014 року гр. Тодоров Михайло Миколайович був затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

На даний час тривають слідчо-оперативні заходи направленні на встановлення винних у скоєнні злочину осіб та повного відшкодування завданих державі збитків.

Головне управління Міндоходів у Дніпропетровській області

Gorod.dp.ua на Facebook.


Виктор  (07.08.14 23:12): На днях был выпущен, вчера уже был на предприятии. Где справедливость? Воруй и тебе ничего не будет? Відповісти | З цитатою
Андрей  (15.07.14 22:30): Вот так вот группа Приват отбирает активы государства в Днепропетровске !!! Відповісти | З цитатою
TurMa  (14.07.14 18:23): На где-то предыдущей далекой ветке было сказано:ВОРОВАТЬ НАДО МЕНЬШЕ! Відповісти | З цитатою
лик  (14.07.14 12:53): ведь что самое интересное народу то денег не вернут Відповісти | З цитатою
1111  (14.07.14 05:33): То что не выполнил ремонт тепловозов не слова. А как руководитель частного АО может украсть деньги? он их заработал предприятие частное. Максимум что смогут ПРИШИТЬ не уплату налогов. Доказать в суде что фирмы фиктивные ой как будет сложно. Хороший адвокат разнесет это дело в суде. Налоговая хвастаться, а реально по таким делам в суде второй инстанции все разваливаеться. Відповісти | З цитатою
Не понял  (13.07.14 09:38): Миндоход ведь уже упразднили? Відповісти | З цитатою
Кузькина мать  (12.07.14 22:31): Строгость украинских законов смягчается необязательностью их исполнения. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
ххх  (12.07.14 20:02): Бедная жена и дети. Как же они теперь проживут без такого кормильца! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті