Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
09:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Звернення голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода до громадськості Дніпропетровської області

Звернення голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода до громадськості Дніпропетровської області
Звернення голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода до громадськості Дніпропетровської області

Шановні представники громадськості та громадських організацій Дніпропетровської області!

Концепція децентралізації влади передбачає проведення громадської експертизи рішень рад усіх рівнів.

На черговій сесії Дніпропетровської обласної ради, яка відбулася 20.06.2014 р. ряд громадських активістів висловили бажання брати участь у контролі за рішеннями і програмами, що приймаються депутатами обласної ради.

Мною був підписаний протокол, який закріплює і моє бажання залучати до роботи обласної ради представників громадськості. При чому не тільки для громадського контролю, а й для внесення конструктивних пропозицій. Вважаю, що чим більше людей з активною громадянською позицією буде залучено до роботи з підготовки пропозицій, зауважень, побажань до прийнятих рішень, тим більш якісними вони будуть і тим більше користі вони принесуть жителям Дніпропетровської області.

Зазначу, що всі рішення сесії і раніше завжди заздалегідь публікувалися на сайті обласної ради. Кожен бажаючий може з ними не тільки ознайомитися, але й протягом 20 днів з моменту їх опублікування, в установленому законом порядку подати до обласної ради свої пропозиції та побажання. ( Посилання на проекти рішень Дніпропетровської обласної ради - http://www.oblrada.dp.ua/official-records/projects)

Більш того, на моє ім'я за останні два дні надходять звернення представників громадських організацій, яких у Дніпропетровській області налічується більше двох тисяч, з проханням долучити і їх до громадського обговорення та напрацювання власних пропозицій до майбутніх рішень.

Вважаю, що така практика піде на користь як усім небайдужим до долі Дніпропетровської області громадянам, так і всім жителям області, які чекають від обласної ради зважених і мудрих рішень з усіх питань життєдіяльності області.

Тому, запрошую представників усіх громадських організацій Дніпропетровської області взяти участь у робочій нараді, яка відбудеться 26.06.2014 о 10:00 в приміщенні Дніпропетровської обласної ради у сесійній залі. Реєстрація учасників з 9:00 до 10:00.

Прошу поставитися до цього питання з максимальною серйозністю. Щоб уникнути розбіжностей і суперечок між представниками громадськості області, які вже назрівають, необхідно спільно виробити єдиний демократичний механізм взаємодії Дніпропетровської обласної ради і всіх активних громадян Дніпропетровської області.

З повагою,

голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод

Gorod.dp.ua на Facebook.

7  

Енот Полоскун  (25.06.14 21:15): Теперь вместо Удода будут работать общественники, при чем за бесплатно, чем сейчас и занимаются многие организации, а чиновники сидят баклуши бьют.
Faza  (25.06.14 13:03): ///
сам-сон  (25.06.14 12:42): Нет обратной связи у Удода с общественностью.Обращается,обращается,а работать с ним в тандеме на сегодняшний день себе дороже,только репутацию испортить.
страннег  (25.06.14 10:30): Ещё одна синяя тварь ПиаРится, по которой тюрьма плачет. Титушковод хренов. Обговорення: 1
Faza  (24.06.14 14:49): у птахи свого розума не висточає?
rubcov34  (24.06.14 14:09): ага, крик вопиющего в пустыне - не принято у нас в украине читать и размышлять над документами - украинцы - как дети неразумные и неграмотные - вот им конфеткой в виде европы помахали и они с ума сошли и разнесли украину а если бы почитали бы договор об ассоциации то за головы бы похватались - никакого свободного шенгена и прочей лабуды и толко разрушение устоявшихся эконсвязей. вон сколько комментариев к этой статье уже есть на данный момент - 0. вот если поскакать против путина и москалей да героямслава поорать - это мы могём а документы читать:- ни - багато буков!
1

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті