Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
08:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровська область – лідер у реалізації проекту ЄС/ПРООН

Дніпропетровська область – лідер у реалізації проекту ЄС/ПРООН
За результатами річного звіту Представництва Європейського Союзу та Програми розвитку Організації Об'єднаних Націй про діяльність спільного проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду » в 2013 році Дніпропетровська область є регіоном-лідером одразу за кількома напрямками.

За обсягами співфінансування мікропроектів органів місцевого самоврядування у період реалізації двох фаз проекту Дніпропетровська обласна рада стала кращою серед всіх регіонів України - більше 6 млн. грн.

Дніпропетровщина стала лідером і за кількістю сільських та селищних рад учасників проектів відтворення методології (реплікація) - 18.

Евгений Удод відзначив: «Ключовою ланкою наших взаємовідносин з міжнародними партнерами є громадянська активність населення та співфінансування. Мешканці області мали проявити ініціативу, визначити найбільш актуальну проблему своєї території, розробити проект її вирішення і зібрати на це певні кошти. А потім, отримавши додаткові фінансові ресурси забезпечити реалізацію проекту. Завданням обласної влади було надати всебічну підтримку ініціативам громадян. Саме такий підхід забезпечив Дніпропетровській області статус лідера в цьому напрямку».

Згідно зі звітом ЄС/ПРООН Дніпропетровська область стала першою в Україні і за кількістю розроблених планів розвитку громад за тематичним напрямом енергозбереження - 37.

А співфінансування мікропроектів енергоефективності з обласного бюджету склало найбільшу серед інших регіонів суму – 1 , 129 млн. грн.

«Зробити усі можливі кроки для забезпечення економічної та енергетичної безпеки Дніпропетровської області – в цьому полягає моя мета. Важливим кроком до цього є втілення сучасних енергоефективних технологій. Завдяки раціональному використанню енергоресурсів громади можуть заощадити значні кошти, які потім спрямувати на проекти з розвитку своєї територій»,- підкреслив Євген Удод.

Gorod.dp.ua на Facebook.

3  

Faza  (14.05.14 23:26): ДД ПНХ!!!
Ирина Васильев  (14.05.14 19:41): Ну и скука здесь,сходите на страницу Удода в Фейсбуке там все повеселей будет.На его странице завелась Евгения Шупещенко с Победы ,какая-то неадекватная,нецензурно выражается и цепляется с оскорблениями ко всем кто моложе ее.
georg123  (14.05.14 19:17): 17 мая состоится: 1.ВСЕУКРАИНСКИЙ МАРШ ВЫШИВАНОК. НАЧАЛО В 13.00 НА ЕВРОПЕЙСКОЙ ПЛОЩАДИ. Марш стартует от Европейской площади до памятника Шевченко. Во время марша желающие будут петь украинские песни. После марша-концерт молодых талантов города.
2.ПриватБанк приглашает присоединиться к "ЗЕЛЕНОМУ СУББОТНИКУ" . В «зеленом» субботнике может принять участие каждый. Для этого достаточно зарегистрироваться
на сайте nasubbotnik.com.ua, где можно выбрать свой город и место сбора на субботник, обратиться в ближайшее отделение ПриватБанка или по номеру 3700.
3. в Днепропетровске в сквере им. Ленина, что за ОДА, начнется образовательный проект - ОТКРЫТЫЙ УЛИЧНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ, который пройдет на протяжении 17-18 мая
в формате свободной встречи на свежем воздухе для всех желающих.4. Там же с 12.00 до 22.00 - фестиваль ДЕНЬ УЛИЧНОЙ МУЗЫКИ- праздник звука, музыки и движения от ЭТНОДРАЙВА, ярмарка hand-made, выставка и фестиваль еды, революционное пианино от ОГА, party с Abstract Beats, концерт
1

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті