Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
04:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 2 марта

Криминальная сводка на 2 марта
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

28.02.2014 о 20.00 до Першотравенського міськвідділу міліції телефоном вiд чергового лікаря міської лiкарнi надійшло повідомлення, що до приймального вiддiлення бригада швидкої медичної допомоги доставила непрацюючого місцевого жителя 1986 р.н. з діагнозом забійна проникаюча рана з ураженням лівої легені. За скоєння злочину працiвники СДІМ та слідчого відділу встановили та доставили до міськвідділу непрацюючого мiсцевого жителя 1991 р.н., який цього дня о 19.00, в лiсосмузi зустрiвся з ранiше знайомим постраждалим з метою вирiшення особистих, ранiше виниклих неприязнених вiдносин, де мiж ними сталася сварка, що переросла у бiйку, пiд час якої зловмисник непрацюючим електрошокером нанiс потерпілому зазначене тiлесне ушкодження. Знаряддя злочину - металевий електрошокер зi слiдами крові - вилучено. Слідчий відділ міськвідділу вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

28.02.2014 о 22.25 до Центрально-Міського райвідділу міліції Криворізького міського управління телефоном вiд чергового лiкаря мiської лiкарні надiйшло повiдомлення, що бригада швидкої медичної допомоги до приймального вiддiлення з проникаючим колото-рiзаним пораненням грудної клiтини доставила непрацюючу мiсцеву жительку 1991 р.н. Працівники міліції, що виїхали на мiсце за скоєння злочину, встановили мiсцевого жителя, пенсiонера 1964 р.н., який цього дня о 21.40 за місцем мешкання пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв з дружиною та донькою, в ході раптово виниклої сварки, кухонним ножем нанiс один удар в груди доньці, спричинивши зазначене поранення. Чоловіка доставлено до райвідділу. Знаряддя злочину - кухонний нiж - вилучено. Слідчий відділ райвідділу вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

28.02.2014 о 11.50 до Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась студентка 1994 р.н., яка повідомила, що о 10.40 невiдомий, шляхом ривка, вiдкрито з руки заволодiв її мобiльним телефоном. За скоєння злочину встановлений та доставлений до райвідділу непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1988 р.н. Слідчий відділ райвідділу вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 120 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2-х років, або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 4-х років.

28.02.2014 о 14.20 до П’ятихатського райвідділу міліції по телефону спецлiнiї «102» звернувся непрацюючий чоловік 1975 р.н., мешканець с. Вишневе, який повідомив, що о 13.30 його знайомий, непрацюючий чоловік 1982 р.н., побивши руками по тулубу, заволодiв його велосипедом. Зловмисник затриманий та доставлений до райвідділу. Викрадене вилучено. Слідчий відділ райвідділу вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 120 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2-х років, або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 4-х років.

За грабiж майна у жінки 1969 р.н., який мав мiсце 27.02.2014, доставлений до Павлоградського міськвідділу міліції та опитаний непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1977 р.н. Викрадений мобільний телефон вилучено. За даним фактом відкрито кримінальну справу за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 120 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2-х років, або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 4-х років.

2 березня до Апостолiвського райвідділу міліції телефоном вiд диспетчера швидкої медичної допомоги надiйшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги в м. Зеленодольськ у Апостолiвському районiконстатована смерть чоловiка з ознаками насильницької смертi. Виїздом на мiсце за вказаною адресою, на пiдлозi, iз шiстьма проникаючими ножовимиколото-рiзаними пораненнями грудної клiтини непрацюючого, ранiшесудимого чоловіка 1966 р.н. В ходi проведення розшукових дiй за вчинення злочину встановлений та затриманий сусiд потерпiлого, непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1973 р.н., який пояснив, що 02.03.2014 о 22.30 знаходячись за мiсцем свого мешкання, вiн та потерпілий вживали спиртнiнапої, де в ходi раптово виниклої сварки, яка переросла у обопiльну бiйку, вони взявши зi столу кухоннi ножi почали битись. При цьому, зловмисникнанiс шiсть ударiв ножем у грудну клiтину злiва, спричинивши вищевказанiпоранення вiд яких останнiй помер.

2 березня до Верхньоднiпровського райвідділу міліції звернулась непрацююча жінка 1985 р.н., яка повiдомила про те, що за мiсцем спiльногомешкання виявила тіло свого спiвмешканця. Виїздом на мiсце працівниками міліції з рiзаною раною шиї виявлено тіло непрацюючого ранiше судимого чоловіка 1972 р.н. Проведеними заходами встановлено, що 01.03.2014 о 21.00 за мiсцем мешкання співмешканка спiльно з потерпілим та своєюматiр'ю непрацюючою жінкою 1967 р.н. розпивали спиртнi напої, та раптовомiж нею та спiвмешканцем виникла сварка в ходi якої останнiй взявши зiстолу кухонного ножа спричинив одне колото рiзане поранення стегна та поклавши його на стiл почав руками бити її, співмешканка з метою припинення його дiй схопивши цей же нiж спричинила йому колото-рiзанепоранення в шию, та з матiр'ю вибiгли з будинку. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.

2 березня до Синельникiвського міськвідділу міліції надiйшло повiдомленнявiд мiсцевого жителя, непрацюючого чоловіка 1984 р.н. Заявник повідомив про те, що у квартирi в с. Шахтне сiмейна сварка. Виїздом на мiсцепрацівниками міліції встановлено, що 02.03.2014 о 11.10 чоловік 1955 р.н.пiд час сварки з дружиною 1961 р.н., яка переросла у бійку спричинив їйчисельнi ножовi поранення ноги, грудної клiтини, черевної порожнини Знаряддя злочину - нiж вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від п'яти до восьми років.

2 березня до Баглiйського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліціїі вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги до приймального вiддiлення лiкарнi iзрiзаним пораненням шиї доставлено мiсцевого жителя, непрацюючого чоловіка 1990 р.н. Працівниками міліції було встановлено, що 02.03.2014 о 07.00 потерпілий зi своїм дядьком, мiсцевим жителем, непрацюючим чоловіком 1983 р.н., знаходячись за мiсцем її мешкання на кухнi вживалиспиртнi напої, де в ходi сварки мiж чоловіками дядько потерпілого взявши зiстолу кухонний нiж нанiс йому один удар у шию. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від п'яти до восьми років.

1 березня до Синельникiвського міськвідділу міліції звернувся непрацюючий чоловік 1968 р.н. Заявник повідомив про те, що 01.03.2014 о 04.00 пiсляспiльного розпиття алкогольних напоїв, за мiсцем мешкання заявника, непрацюючий чоловік 1992 р.н. пiд словесною погрозою застосуванняфiзичного насильства, заволодiв холодильником та чотирма радиаторамиопалення, якi на таксi перевiз собi до дому. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

1 березня до Самарського райвідділу Днiпропетровського міського управління міліції звернулась непрацююча 1959 р.н. Заявниця повідомила про те, що 14.02.2014 о 17.30 пiсля спiльного розпиття алкогольних напоїв за мiсцем мешкання заявницi, непрацюючий чоловік 1964 р.н. вiдкритозаволодiв сумкою з трьома каблучками, ланцюжком з кулоном та хрестиком iзжовтого металу. Сума збитку склала 25 тис. грн.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте