Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
06:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Служба порятунку повідомляє

Служба порятунку повідомляє
Довідка про основні надзвичайні події на території Дніпропетровської області за 31 січня 2014 року

За цей час у Дніпропетровській області сталося 22 пожежі, п'ять із них у самому обласному центрі.

З 28 січня по 1 лютого на території Дніпропетровської області спостерігається погіршення погодних умов, що супроводжується сильними сніговими хуртовинами, поривами вітру 15-20 м/с, посиленням температури повітря від -14 до -24 градусів морозу.

До оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області постійно надходять дзвінки від людей, здебільшого учасників дорожнього руху, про надання допомоги у визволенні автомобілів із заторів та снігових заметів, що утворилися внаслідок сильних хуртовин та налипання снігу на автошляхах.

За добу, 31 січня, підрозділами Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області вивільнено з снігових заметів та відбуксовані 49 автомобілів. До виконання вказаних робіт, крім пожежних автомобілів, було залучено важку інженерну техніку аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС та задіяний пересувний пункт обігріву. Підрозділами Головного управління в області надається допомога машинам швидкої допомоги та медицини катастроф. Всього надано допомогу 26 медичним екіпажам.

Додатково для вивільнення машин на Запорізькій трасі виділено 30 чоловік особового складу навчально-методичного центру цивільного захисту ГУ ДСНС, які за допомогою шанцевого інструменту розчистили 16 автомобілів з снігових заметів на узбіччях траси.

З 28 січня по 1 лютого поточного року територіальними підрозділами ГУ ДСНС у Дніпропетровській області спільно із облавтодором та комунальними службами вивільнено із снігового полону та надано допомогу понад 739 автомобілістам, з яких 404 – підрозділами Головного управління.

Рятувальними підрозділами ДСНС на території області ліквідовані затори у Солоняньскому районі між селами Привольне та Сурско-Михайлівка, де вивільнено 10 автомобілів, у Криничанському районі – надано допомогу двом автомобілям, у місті Дніпропетровськ, по вулиці Доблесна рятувальники відбуксували із заметів дві вантажівки, у селі Українка Криничанського району – вивільнено 4 автомобіля, у Верхньодніпровському районі визволений один автомобіль.

Для розчистки територій та під'їздів до соціально важливих об'єктів, насамперед дитячих будинків, медичних закладів, дитячих садків та шкіл, рятувальниками Дніпропетровщини для спільної роботи залучено волонтерів, які входять до складу Координаційного центру Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області по взаємодії з волонтерами та волонтерськими організаціями.

Ситуація щодо стану автомобільних доріг та об'єктів життєзабезпечення знаходиться на постійному контролі Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті