Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 29 июня 2024
13:32

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 2 декабря

Криминальная сводка на 2 декабря
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

2 грудня до Орджонiкiдзевського міськвідділу міліції надiйшло повідомлення вiд мiсцевої жительки непрацюючої жінки 1986 р.н. Заявниця повідомила про те, що за мiсцем її мешкання мiж її батьком та спiвмешканцем вiдбувається бiйка. Виїздом працівників міліції на місці з проникаючими колото-рiзаними пораненнями тулуба був виявлено тіло мiсцевого мешканця, непрацюючого чоловіка 1984 р.н. За скоєння злочину затримано господаря квартири, непрацюючого чоловіка 1958 р.н., який 02.12.2013 о 04.22 за мiсцем мешкання пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв зi спiвмешканцем доньки в ходi раптово виниклої мiж ними сварки, яка переросла в бiйку схвативши зi столу кухонного ножа спричинив останньому два проникаючих колото-рiзаних поранень. Знаряддя злочину - вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.

2 грудня до Інгулецького райвідділу Криворізького міського управління міліції звернулась непрацююча жінка 1983 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 16.00 бiля магазину по вул. Катковiй, невiдомий, шляхом ривка, вiдкрито заволодiв мобiльним телефоном у її малолiтнього сина 2002 р.н. За скоєння злочину «по гарячих слiдах» встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1981 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

2 грудня до Бабушкiнського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернулась непрацююча жінка 1993 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 12.00 в примiщеннi магазину знайомий непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1975 р.н. вдаривши рукою у груди, заволодiв грошима 200 грн. Зловмисник - затриманий. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

2 грудня до Довгинцiвського райвідділу Криворізького міського управління міліції звернувся чоловік 1956 р.н. Заявник повідомив про те, що в перiод часу з 14.34 годин до 15.53 годин невiдомий, представившись працiвником мiлiцiї, зателефонувавши на його мобiльний телефон з невстановленого номеру повiдомив, що його син скоїв злочин i йому, для вирiшення питання про непритягнення його до до вiдповiдальностi, необхiдно перевести грошi в сумi 6 тис грн. того ж дня він перерахував зазначену суму. Згодом, зателефонувавши сину, останнiй зрозумiв, що його ошукали. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) КК України. Зловмиснику загрожує штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Щоб не стати жертвою телефонних шахраїв, треба слідувати наступним правилам:

  1. Спробуйте якнайскоріше передзвонити тому, хто «потребує негайної допомоги», або людям, які можуть в даний момент бути поруч і підтвердити або спростувати те, що трапилося.
  2. Уточніть, в якому саме відділі міліції знаходиться ваш син або родич, після чого передзвоніть в міліцію (телефон чергової частини «102») і перевірте інформацію, що є у вас.

Якщо ви або ваші знайомі все ж потрапили у ситуацію, коли незнайомі люди, представляючись міліціонерами, вимагають у вас гроші за вирішення яких-небудь питань, негайно дзвоніть у міліцію. Цим ви або убезпечите себе від шахраїв, або, якщо «вимагач» дійсно є працівником міліції, допоможете очистити наші лави від випадкових людей.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (18)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте