Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 27 июня 2024
00:11

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 23 ноября

Криминальная сводка на 23 ноября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

22.11.2013 о 07.45 до Синельниківського міськвідділу міліції по телефону звернувся непрацюючий чоловік 1986 р.н., мешканець смт. Іларіонове, яки повідомив, що о 07.00 після розпиття спиртних напоїв у власному помешканні його сусід непрацюючий чоловік 1976 р.н., шляхом ривка, заволодів мобільним телефоном. Чоловік запрошений до міськвідділу та опитаний. Викрадене вилучено та повернуто власнику. Слідчий відділ міськвідділу за вказаним фактом внесено вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 120 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2-х років, або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 4-х років.

22.11.2013 о 15.55 до Марганецького міськвідділу міліції звернувся чоловік 1995 р.н., який повідомив, що 21.11.2013 о 16.30 троє невiдомих, побивши його руками по головi та тулубу заволодiли мобiльним телефоном. За скоєння злочину встановленi непрацюючий чоловік 1991 р.н. та неповнолiтнiй учень 9-го класу 1998 р.н Слідчий відділ міськвідділу за вказаним фактом вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 4 до 6 років.

22.11.2013 о 12.30 до Тернівського міськвідділу міліції надiйшов рапорт спiвробiтника карного розшуку,що в ходi проведення слiдчих заходiв, встановлено, що 18.11.2013 о 10.00 непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1986 р.н., знаходячись в квартирі, пiд погрозою застосування фiзичногонасилля, заволодiв мобiльними телефонами у двох чоловіків 1992 р.н. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПКУ. Викрадене вилучено частково. Слідчий відділ міськвідділу за вказаним фактом вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 4 до 6 років.

22.11.2013 о 19.00 до Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась пенсiонерка 1952 р.н., яка повідомила, що о 17.50невiдомий штовхнувши її в спину, з рук, заволодiв пакетом та сумкою з паспортом на iм'я заявницi, пластиковою карткою, парасолькою та гаманцем з грошима 250 грн. Завдяки швидкій та оперативній роботі правоохоронців за скоєння цього злочину "по гарячих слiдах" був затриманий непрацюючийранiше судимий чоловік 1990 р.н. Викрадене вилучено. Слідчий відділ райвідділу за вказаним фактом вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 4 до 6 років.

В ходi проведення слiдчих (розшукових) дiй по кримiнальному провадженню, внесеному до ЄРДР слідчим відділом Красногвардійського райвідділу міліції з правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, за фактом нанесення тяжких тiлесних ушкоджень, якi спричинили смерть чоловіка, працiвники карного розшуку встановили сина потерпiлого 1991 р.н., який 20.11.2013 о 13.00 за мiсцем спiльного мешкання, пiд час сварки з батьком, який знаходився у станi алкогольного сп'янiння штовхнув його,вiдчого той впав на пiдлогу, а потiм син пiдiйшов до нього та ударивпотерпiлого ногою в черевну порожнину. Пiсля чого пiшов спати, а його батько пiшов до своєї кiмнати. 21.11.2013 о 05.30 батьку стало погано і синвикликв швидку медичну допомогу, лiкарi якої констатували смерть батька. Дружина потерпiлого з метою захистити сина повiдомила до міліції про те, що її чоловiк прийшов додому iз тiлесними ушкодженнями, якi йому спричинивневiдомий. Вина в ході слідчих дій було доведено вину сина. Йому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

23 листопада до Кiровського райвідділу Дніпропетровського міськогоуправління міліції iз заявою звернулась жінка 1992 р.н. Заявниця повідомилапро те, що 22.11.2013 о 23.00, коли остання поверталась додому по вул.Набережнiй Ленiна, невiдомий, погрожуючи предметом, схожим на нiж(приставивши до шиї), заволодiв гаманцем з грошима в сумi 200 грн. Пiслячого потерпiла почала кричати та просити на допомогу, на її галасвiдреагували молодi чоловiки (один з яких працівник міліції у цівільному), якiзатримали нападника та передали його працiвникам мiлiцiї полку Патрульноїслужби. За скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий,ранiше судимий чоловік 1969 р.н. Викрадені гроші - вилучені. Ззнаряддямзлочину – ніж – вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальнепровадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 187 (Розбій) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Покровський райвідділу міліції звернулась непрацююча жінка 1992 р.н.заявниця повідомила про те, що о 19.00 на залiзничнiй станцiї «смт.Просяна», в залi очiкуваня невiдомий, шляхом ривка, з рук заволодiв їїмобiльним телефоном. За скоєння злочину встановлений та затриманийнепрацюючий чоловік 1972 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкривкримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до станеоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботистроком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботистроком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавленняволі строком до чотирьох років.

23 листопала до Iнгулецького райвідділу Криворізького міського управлінняміліції надiйшло з заявою звернувся чоловік 1976 р.н. Заявник повідомив про те, що о 20.00 в одному з будинків по вул. Наливайко чоловік 1965 р.н.утримуючи заявника за шию, заволодiв мобiльним телефоном. За цим фактомслідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовоюквалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожуєпозбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

Працівниками Баглiйський райвідділу Дніпродзержинського міського відділуміліції за грабiж жінки 1962 р.н., який мав мiсце 21.11.2013 розшуканий тазатриманий непрацюючий чоловік 1984 р.н.

24 листопада до Павлоградського міськвідділу в ходi проведення оперативно-профiлактичних заходiв у непрацюючого, раніше судимого чоловіка 1994 р.н., в ходi огляду квартири, було вилучено речовину зеленого кольору, схожу на наркотичний засiб «марихуана» вагою Близько 1 кг. 100 грамiв. Зацим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньоюправовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво,виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересиланнянаркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до станеоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

23 листопада працiвниками Управління боротьби з незаконним обігомнаркотиків ГУМВС в Днiпропетровськiй областi бiля с. Аули Криничанськогорайону, проведеними оперативними заходами був затриманий мiсцевиймешканець, приватний пiдприємець 1972 р.н. у якого було вилученонаркотичну речовину «морфiн» Вагою 137,17 гр (iз зазначеної речовинисинтетичним шляхом отримують «героїн»). За цим фактом слідчим відділомвідкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєюза ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання,зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів,психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Зловмиснику загрожуєпозбавленням волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (18)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (9)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (7)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте