Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
12:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальная сводка на 20 августа

Криминальная сводка на 20 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

20.08.2013 о 18.40 до Синельниківського міського відділу міліції вiд громадян надійшло повідомлення, що у бесiдцi на бджолиній пасиці, яка розташована у лiсосмузi поблизу с. Великомихайлiвка, з одним колото-рiзаним пораненням спини зліва, виявлено тіло чоловіка. Було встановлено, що 20.08.2013 о 18.00, знаходячись в бесiдцi зазначеної бджолиної пасiки, непрацюючий житель м. Днiпропетровська, який працював охоронцем на данiй пасiцi, ранiше судимий чоловік 1958 р.н. та непрацюючий житель Синельникiвського району, також ранiше судимий чоловік 1989 р.н. спiльно розпивали спиртні напої. На грунтi раптово виниклих неприязних вiдносин чоловіки посварилися. Пiд час сварки один з них кухонним ножем, який лежав на столi, нанiс одне колото-рiзаним пораненням спини іншому чоловікові, який вiд отриманого тiлесного ушкодження помер на мiсцi. Знаряддя злочину - кухонний нiж, вилучено. Слідчий відділ міськвідділу вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Зловмисника затримано, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

20.08.2013 о 16.45 до Ленінського райвідділу міліції телефоном вiд громадян надiйшло повiдомлення, що на площадцi 2-го поверху у пiд'їздi п'ятиповерхового будинку з колото-рiзаним пораненням в область серця, виявлено тіло чоловiка. Було встановлено, що 20.08.2013 о 16.30 непрацюючий мiсцевий житель 1968 р.н. та ранiше судимий чоловік 1969 р.н., з метою продовжити спiльне розпиття спиртних напоїв, слiдуючи до мiсця мешкання одного з них, вчинили мiж собою сварку, яка сталась на грунтi раптово виниклих неприязних вiдносин. Пiд час сварки один з чоловіків кухонним ножем, який мав при собi, нанiс одне колото-рiзаним поранення в областi серця іншому, який вiд отриманого тiлесного ушкодження помер на мiсцi. Знаряддя злочину – кухонний нiж, вилучено. Слідчий відділ райвідділу вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

За грабiж майна у чоловіка 1951 р.н., який мав мiсце 08.08.2013 року, встановлений та доставлений до Новомосковського міськвідділу міліцї непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1987 р.н., мешканець смт. Мелiоративне. У нього вилучено викрадений мобiльним телефоном. Слідчий відділ міськвідділу вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

За грабiж майна у жінки 1982 р. н., який мав мiсце 18.05.2013 року , встановленi та доставленi до Індустріального райвідділу міліці непрацюючий, ранiше судимий за крадіжку чоловік 1987 р.н. та непрацюючий ранiше судимий за грабіж чоловік 1988 р.н. Викрадене - мобiльний телефон, вилучено. Слідчий відділ райвідділу вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті