Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Олександр Вілкул вручив ключі від квартир 20 сім’ям офіцерів та рядових Харківського гарнізону ДСНС

Олександр Вілкул вручив ключі від квартир 20 сім’ям офіцерів та рядових Харківського гарнізону ДСНС
«Від того, в яких умовах проживають службовці Державної служби надзвичайних ситуацій (ДСНС), залежить якість виконання ними своїх обов’язків. Сьогодні ще 20 сімей офіцерів та рядових Харківського гарнізону ДСНС отримали квартири», - сказав Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул під час виїзної наради в Харківській області.

З 2011 року на Харківщині реалізується проект зі створення відомчого житлового фонду за допомогою переобладнання і реконструкції службових приміщень.

Наразі в цьому проекті беруть участь приміщення Харківських пожежних депо по вул. Спортивна, 1, по вул. Роганська, 123 та в смт Комуніст по вул. Академічна, 14-а. Результатом проведеної роботи стало 20 квартир загальною площею понад 1 тис кв м.

«Щоб забезпечити поліпшення житлових умов службовцям ДСНС, було проведено колосальну роботу, починаючи з виводу будівель пожежних частин з адміністративного фонду і включення їх до житлового фонду, закінчуючи підписанням угод з комунальними підприємствами», - сказав Олександр Вілкул.

Під час реконструкції проводилася робота по зменшенню майже вдвічі опалювальної площі будівель для забезпечення енергозбереження та економії коштів.

Віце-прем’єр зазначив, що такі роботи будуть продовжені. Наразі почалася підготовка до реконструкції під житло будівлі ще однієї пожежної частини № 69, яка знаходиться в смт Васищеве Харківської області. Після переобладнання будівлі квартири отримають 10 сімей службовців ДСНС. Наразі проводиться робота щодо реконструкції службових приміщень пожежних депо під житло також в інших регіонах України. Зокрема, у Ніжині Чернігівської області за допомогою цієї програми 4 родини службовців ДСНС вже отримали квартири. В цьому році в смт. Брюховичі Львівської області 13 сімей офіцерів та рядових ДСНС отримали житло за такою програмою.

У вересні 2013 року планується здача в експлуатацію після реконструкції 13 квартир для службовців ДСНС в Одесі та в 2014 році - 40 квартир в Донецьку.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті