Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
16:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Вільногірську почне функціонувати ще одна модульна котельна

|«« «« »» »»|

Вже наприкінці 2013 року у м. Вільногірську почне функціонувати ще одна модульна котельна. Вона забезпечить стабільним і ефективним опаленням середню школу №2, в якій навчається майже 300 учнів та працюють 27 вчителів.

Ця котельна є часткою нової схеми теплопостачання у м. Вільногірські, яка дозволить скоротити споживання природного газу вдвічі.

Вільногірськ - флагман з модернізації теплового господарства в регіоні. За 2,5 роки в місті побудували 5 котелень за передовими сучасними енергозберігаючими технологіями. Ще 4 продовжують будувати. Всього програмою модернізації теплового господарства у Вільногірську до 2015 року передбачено збудувати 9 модульних котелень, які будуть опалювати всі об'єкти соціально-культурної сфери та адміністративні будівлі.

«Вільногірськ став пілотним містом, де почали реалізовувати регіональну програму модернізації комунальної теплоенергетики. І ми бачимо, що вона дає суттєві результати. 5 діючих котельних забезпечують стабільним опаленням 3 школи та 5 дитячих садків, а також 4 гуртожитки, бібліотеку, будівлю виконавчого комітету Вільногірської міської ради, суду, управління пенсійного фонду. Загалом, система з 9 котельних забезпечить теплопостачанням пологовий будинок, дитяче та гінекологічне відділення міської лікарні, об’єкти бюджетної сфери», - підкреслив перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Крупський.

Наразі перший заступник перевірив хід будівництва модульної котельної №5. Будування об’єкту розпочалось в 2013 році, вже виділено аванс на придбання матеріалів, закладено котловани під фундаменти котелень.

Анатолій Крупський зазначив, що завдяки регіональній програмі з реконструкції систем теплозабезпечення зменшується споживання природного газу на 10%. Крім того, на 15% зменшиться споживання природного газу та електроенергії підприємствами Дніпропетровщини. Для 12 міст регіону розроблені схеми оптимізації теплопостачання, із яких 10 схем вже внесені до Реєстру схем оптимізації населених пунктів України. Все це дозволяє втілювати у життя програму Президента України Віктора Януковича спрямовану на енергозбереження.

Крім того, у рамках робочої поїздки до м. Вільногірську перший заступник перевірив вирішення проблем, з якими звернулись громадяни на гарячу лінію губернатора Дмитра Колєснікова. За поточний рік від мешканців міста Вільногірськ надійшло 148 звернень, 55 з них стосуються проблем ЖКГ. Здебільшого це питання відкритих люків, освітлення, невивезеного сміття тощо. З частиною проблем вже розібралися, частину вирішать 17 серпня, під час суботнику. Саме таке завдання поставив перед місцевою владою перший заступник губернатора Анатолій Крупський. Завдяки зверненням на гарячу лінію Дмитра Колєснікова в регіоні максимально оперативно вирішуються проблемні питання.

Довідка:

За два роки в рамках реалізації програми виконання заходів з реконструкції систем теплозабезпечення виконано роботи з будівництва комунальної котельні в м. Марганці, що дозволило уникнути залежності від покупного тепла Марганецького ГЗК. А також значно зменшити експлуатаційні витрати підприємства Марганецьтепломережа. Покращити якість послуг з теплопостачання для 140 житлових будинків, 4 шкіл, 2 дитячих садків та коледжу міста. Збудована котельня у м. Павлограді та м. Дніпропетровську, реконструйовано котельню в м. Дніпродзержинську та селі Лобойківка Петриківського району.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ирина  (05.09.13 19:22): Віце-прем’єр зазначив, що тільки за наявності підписаних відповідними інспекціями «паспортів готовності» будинок вважається готовим до зими. «До 1 жовтня всі житлові будинки в Україні мають отримати паспорти готовності», - сказав Олександр Вілкул. А как будет с Вольногорском?Кто и как будет выдавать "паспорт готовности", где эти инспекции? "Всего программой модернизации теплового хозяйства в Вольногорске до 2015 года предусмотрено построить 9 модульных котельных, которые будут отапливать все объекты социально-культурной сферы и административные здания." - заметьте - о жилищном фонде ни слова, бросают на произвол даже с мат.помощью - на что ее хватит?Дай Бог теплой зимы! Відповісти | З цитатою
Олег  (29.08.13 20:03): Мне недавно сказали что эти деньги придется вернуть, иначе квартиру свою продать не сможет никто и подарить также Відповісти | З цитатою
Игорь  (15.08.13 08:03): А еще - в 2013 году отопительный сезон в Вольногорске не начнется :)
ТЭЦ , отапливающую город запускать не будут.
Предложили в "ускоренном режиме",за два месяца, поставить всем кто еще не поставил , индивидуальное отопление.
Відповісти | З цитатою
den  (14.08.13 21:48): Только вот логика установки не всегда понятна. Такими темпами на всех подходящих местах для игры в футбол, будут стоять котельни. Зачем детям вести здоровый образ жизни? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті