Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальная сводка на 13 августа

Криминальная сводка на 13 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

13.08.2013 о 19.15 до Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління по спецлiнiї 102 надійшло повідомлення вiд громадян, що в одній з квартир на території Баглійського району м. Дніпродзержинська знаходиться господар будинку з різаною раною спини. За вказаною адресою правоохоронці виявили непрацюючого чоловіка 1978 р.н з тілесними ушкодженнями у вигляді різаного поранення спини. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала його до Дніпродзержинської міської лікарні з попереднім діагнозом: проникаюче колото-рiзане поранення спини. За скоєння зазначеного злочину була встановлена непрацююча місцева жителька 1963 р.н., яка 13.08.2013 о 18.30 за місцем мешкання чоловіка в ході спільного розпиття спиртних напоїв, під час раптово виниклої сварки, кухонним ножем спричинила останньому два поранення спини. Знаряддя злочину - кухонний ніж - вилучено. Слідчий відділ Баглійського райвідділу вирішує питання про внесення відомостей до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

13.08.2013 о 19.10 до Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління по спецлiнiї 102 звернувся мiсцевий житель 1980 р.н., який повідомив, що бiля однієї із шкіл з ножовим пораненням знаходиться невiдомий чоловiк. За вказаною адресою з тiлесними ушкодженнями у виглядi рiзаного поранення грудної клiтини справа, у неконтактному станi виявлено невiдомого чоловiка, особу якого було встановлено. Ним виявився непрацюючий мiсцевий житель 1971 р.н. Бригада швидкої медичної допомоги, з попереднiм дiагнозом проникаюче колото-рiзане поранення грудної клiтини справа, госпiталiзувала його до реанiмацiйного вiддiлення днiпродзержинської мiської лiкарні. Працiвники міліції за скоєння зазначеного злочину встановили спiвмешканку потерпiлого, непрацюючу жінку 1967 р.н., яка 13.08.2013 о 19.00 в ходi спiльного розпиття спиртних напоїв, пiд час раптово виниклої сварки, кухонним ножем, який мала при собi, спричинила чоловіку зазначене поранення, пiсля чого покинувши нiж, з мiсця скоєння злочину втекла. Знаряддя злочину - кухонний нiж - вилучено. Слідчий відділ Заводського райвідділу вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

13.08.2013 о 19.55 до Верхньодніпровського райвідділу міліції телефоном звернулася непрацююча місцева жителька 1983 р.н., яка повідомила, що о 19.30 до її будинку, через незачиненi дверi, зайшов сусiд - непрацюючий ранiше судимий чоловік 1974 р.н., який пiд погрозою кухонного ножа, що принiс iз собою, заволодiв у неї грошима в сумi 500 грн. та пачкою сигарет. Чоловіка затримано та доставлено до райвідділу. Викрадене та знаряддя скоєння злочину вилучено. Слідчий відділ вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

13.08.2013 о 14.05 по телефону спецлiнiї 102 до Криворiзького міського управління міліції звернулася жінка 1981 р.н., яка повідомила, що о 14.00 невiдомий, шляхом вiльного доступу, зайшов до її зоомагазину, де вiдкрито заволодiв акварiумом. За скоєння злочину «по гарячих слiдах» доставлений до райвідділу та опитаний непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1974 р.н. У нього вилучено викрадене майно. Слідчий відділ вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до 4 років.

За грабiж чоловіка 1994 р.н., який мав мiсце 09.06.2013 доставлено до Ленінського райвідділу та опитано непрацюючого чоловіка 1994 р. н. У нього вилучено частину викраденого - паспорт. Слідчий відділ вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті