Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Фестиваль The Best City-2014 будет проходить в Днепропетровске! - Вилкул

Фестиваль The Best City-2014 будет проходить в Днепропетровске! - Вилкул
Фестиваль The Best City Ua будет проводиться в Днепропетровске и в Киев переезжать не будет.

«В следующем году главное место встречи любителей качественной музыки – Best City-2014 в Днепре! Будет еще круче!», - написал на своей странице в Facebook глава оргкомитета фестиваля, вице-премьер Александр Вилкул, комментируя появившиеся сообщения в СМИ о том, что фестиваль может переехать из Днепропетровска в столицу.

Он добавил, что Константин Дудко в личной беседе с ним заявил, что не делал о переезде никаких комментариев. «То, что фестиваль будет проводиться в Днепропетровске – моя принципиальная позиция», - сказал Александр Вилкул.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


...  (07.08.13 10:40): Студент Дніпропетровського Національного університету Олег Літовко також серед їх числа. Він зі сміхом пригадує ті часи, коли ще зовсім недавно його рідні усіляко відмовляли хлопця від поїздки до Львова. Мовляв, кровожерні «бандерівці» заподіють тобі щось лихого. Проте повернувся звідти цілим і неушкодженим та ще й з купою позитивних емоцій. Відтак кожна наступна поїздка на західну Україну сприймалася як величне свято. А «Бандерштат» перевершив усі сподівання. «Тут стільки усього цікавого, що тільки не барись і поспівай усюди», - захоплено повідає Олег.

У полудне розпочинаються гутірки з відомими особистостями. Олесь Доній радить громаді, яка зібралася його послухати, ставати на прю із нинішнім режимом усім гуртом. І заходитися коло будови України кожному зосібна. «Чому є плач вселенський? Чому потрібно казати, що Франко не повинен займатися політикою? Чому потрібно йти в церкву Московського Патріархату? Чому потрібно переходити на російську мову? Я цього не розумію."
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
...  (07.08.13 10:37): Виконавчий директор фестивалю «Бандерштат» Павло Данильчук втішається тим, що з кожним роком програма фестивалю стає все більш насиченою. Цьогоріч кожна людина, починаючи від малесенької дитини і закінчуючи представниками старшого покоління, може знайти тут щось для себе, для душі. Якщо для когось є важкою музика, що лунає з основної сцени, він може відвідати літературні посиденьки чи послухати акустичні виступи. Наскучить там – знову поринути в рокові ритми».

Фестиваль постав з рамени «Націоналістичного Альянсу» і очільниця організації Майя Москвич втішається доконаним фактом, що кількість його учасників щороку збільшується не лише в кількісному вимірі, але й географічно. «Цього року, - провадить вона, - саме мені випало залучати для проведення цьогорічного «Бандерштату» волонтерів з різних міст України. І на мій заклик відгукнулося чимало людей зі східної України. Зокрема, Донецька, Одеси, Харкова тощо".
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
alex  (07.08.13 10:34): На припочатках серпня у Луцьку усьоме відбувся фестиваль національного духу «Бандерштат». Місце його проведення обрано не випадково, адже саме на волинських теренах постала у 1943 році леґендарна Українська Повстанча Армія.

При вході дівчата-волонтери збирають кошти на встановлення у Луцьку пам’ятника Степану Бандері. Офірують, хто скілько може. «У цілому потрібно близько мільйона гривень. Зараз зібрано половину суми. Притому що пожертви надходять повсякчас, уже до кінця року є великий шанс встановити пам’ятника», - радо ділиться інформацією одна з активісток.

На території фестивалю діє сувора заборона на спиртне. Його старожили давно затвердили несхитне правило: «Хто за вільну Україну – той живе без нікотину, хто за українську волю – той живе без алкоголю». Але й тверезих розваг тут вистачає по саму зав’язку. Хтось покриває тіло патріотичним татуажем, а когось вабить гончарний круг. Аби кожному потрафити організатори щороку урізноманітнюють святкові атракції.
Відповісти | З цитатою
nik  (06.08.13 20:34): Просто для познания Узнайте как живут в ЕВРОПЕ и не стремитесь туда... ПРЕДОСТЕРЕЖЕНИЕ ОПАСНОСТЬ !!! расскажите другим ...ссылка на видео тут смотреть до конца!!! http://www.youtube.com/watch?v=98KBHi-5VlM Відповісти | З цитатою
Maxus  (06.08.13 14:12): Вот дебилы. В Нашем городе сделали самый крутой рок-фест Украины, а они недовольны, блин. Да пофигу КТО это сделал! Радуйтесь, что хоть что-то хорошее происходит. Никто же вас не аггитирует голосовать за Вилкула! Забудьте о нем! Получайте эстетическое удовольствие от фестиваля! А тем, кому он не нравится, могу сказать только, что на вкус и цвет фломастеры разные.
Как же у нас *** любит растереть сопли по асфальту... Да вам всегда будет хреново с таким подходом к жизни!
Я живу хорошо. Я противник ПР. Но я рад, что подобных масштабов мероприятияе будет проводится каждый год у нас. А еще бы придумали применение Днепр-Арене для разных концертов - и вообще было бы кайфово!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Пикап  (05.08.13 22:06): Вилкуленыш попался на размещении заказухи.
Кучу проплаченых статей про себя размещал
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2013/07/25/6994920/
Відповісти | З цитатою
Татка  (05.08.13 13:27): Могу одно сказать здорово , что фестиваль остался в Днепре и спасибо Вилкуму он много хорошего делал и продолжает для города Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
ohr  (04.08.13 11:27): куда ни плюнь везде этот к о з л и н а лезет Відповісти | З цитатою
регионалец  (02.08.13 22:31): Вилкул-иди в свой Кривой и отсавь нашу Днепропетровщину в покое.Пожалуйста,чтоб не видели и не слышали. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
казантипишь  (01.08.13 22:10): амфетаминышь-дастаньтешьфастинышьпохудейнышь))) С любовью,байкеринышь А.Ю Вилкулинышь) Відповісти | З цитатою
1 2 3 4 5 6
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті