Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
17:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дмитро Колєсніков привітав металургів «АрселорМіттал Кривий Ріг» з професійним святом

Дмитро Колєсніков привітав металургів «АрселорМіттал Кривий Ріг» з професійним святом
Губернатор Дмитро Колєсніков взяв участь в урочистостях з нагоди Дня металургів на підприємстві «АрселорМіттал Кривий Ріг» та привітав металургів з професійним святом металургів.

«Бути металургом - значить , бути сильним. Цю істину ви доводите щоденною наполегливою працею. Саме в доменних печах Кривбасу створюється економічна міць Дніпропетровщини , економічна міць України, - звернувся до металургів підприємства Дмитро Колєсніков. - Я пишаюся тим , що починав свою трудову біографію саме тут , на Криворіжсталі. Пишаюся тим , що все моє життя, так чи інакше, пов'язана з металургією Дніпропетровщини. Своїм успіхом у житті я зобов'язаний людям гарячої , славної і благородної професії».

У середньому більше половини виробництва чавуну , сталі і прокату в металургії області складає продукція «АрселорМіттал Кривий Ріг». У загальнодержавних обсягах виробництва чавуну , сталі і прокату - п'яту частину. За 6 місяців 2013 року по порівнянні з аналогічним періодом минулого року «АрселорМіттал» збільшив показники видобутку руди , чавуну , сталі, товарного прокату.

«АрселорМіттал» систематично удосконалює та розширює свої базові виробництва. В першому півріччі 2013 року на підприємстві було введено в експлуатацію механізовану лінію пакування та сортування фасонного та сортового прокату. Також було виконано технічне переоснащення систем електричного постачання та автоматизованого управління конвертера № 6 сталеплавильного департаменту комбінату. Реалізуються інші проекти з ремонту та реконструкції існуючого виробництва , зокрема, п ереоснащуються природоохоронні об'єкти.

«АрселорМіттал» утримує позиції лідера не тільки в модернізації виробництва, а й у фінансуванні соціальної сфери. Це один з найнадійніших соціальних партнерів місцевої громади Кривого Рогу та Дніпропетровської області в цілому, - наголосив керівник області. - Комбінат активно співпрацює з лікувальними та навчальними закладами міста , виділяє кошти для придбання медичного обладнання , капітальних ремонтів шкіл , дитячих садків тощо».

У 2012 році підприємством були підписані угоди про спонсорську та благодійну допомогу з Дзержинським районним відділом освіти, позашкільним закладом “Дитячий оздоровчий табір “Слава”, школою-інтернатом для глухих дітей Кривого Рогу. Також були підписані угоди щодо фінансування робіт з капітальних та поточних ремонтів у трьох загальноосвітніх школах міста, про спонсорську та благодійну допомогу в придбанні медичного обладнання з міжобласним центром генетики та пренатальної діагностики. Загалом м инулого року фінансування соціальних проектів склало 77,5 млн.грн.

Gorod.dp.ua на Facebook.


!!!  (22.07.13 11:52): Хто такой современный металлург-горняк???

Это человек, работающий за гроши на алигархов иудейского клана! Этот человек работает на карман ХОЗЯИНА, а не на благо страны, как это было в СССР!

Сомнительная гордость за проффессию...
Відповісти | З цитатою
Механик  (19.07.13 21:24): Так до этого ж пи...ли ( говорили) что там ни хрена не делается, угнетенный рабочий класс и в казну не платят, так что даже отобрать назад хотели. А тут вон оно как , и развивается, расширяется и модернизируется и лидирующие позиции в финансировании социальной сферы... БУ-ГА-ГА!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті