Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
13:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Олександр Вілкул: «За три роки в Україні відкрито більше 1350 дошкільних закладів»

Олександр Вілкул: «За три роки в Україні відкрито більше 1350 дошкільних закладів»
«З 2010 року кількість дошкільних навчальних закладів в Україні збільшилась на 1350 (8,7%) і тепер їх загальна кількість дорівнює майже 16,5 тис. За три роки додатково більше 205 тисяч українських дітей отримали місця в дитячих садках», - сказав Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул під час урочистого відкриття дитячого садочку в військовому містечку Черкаське Дніпропетровської області.

У заході також взяли участь заступник Міністра оборони Володимир Можаровський, голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков.

Станом на 1 січня 2013 року у дитсадках перебуває більше 1,4 млн дітей. Наразі дошкільною освітою в країні охоплено 91,5% дітей віком від 3 до 6 років і 99,9% дітей 5-річного віку.

З 2010 по 2012 рік на посаді губернатора Дніпропетровської області, Олександр Вілкул ініціював відкриття близько 100 дитячих садочків в регіоні. Наразі на Дніпропетровщині на 100% забезпечена потреба дітей 5-річного віку в дошкільних дитячих закладах. Крім того був реалізований інноваційний проект «Електронний дитячий садок», завдяки якому кожний дошкільний заклад регіону отримав персональний сайт з можливістю 3D екскурсій та реєстрації дитини в дитячому садку.

«Уряд буде і надалі розвивати дошкільну освіту. З початку 2013 року в країні відкрито 12 дитячих садочків та відновлено роботу 4 дошкільних навчальних закладів, що не працювали тривалий час. Також створено 72 нових групи в діючих навчальних закладах. Все це дало можливість створити в цьому році додатково 1935 місць для українських дітей», - сказав Олександр Вілкул.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті