Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 10 мая 2024
01:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Семінар «Сучасні педагогічні методики» в рамках проекту Темпус IV DIMTEGU

Семінар «Сучасні педагогічні методики» в рамках проекту Темпус IV DIMTEGU
18-20 лютого 2013 р у ДНУ на базі кафедри англійської філології факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства проводиться семінар «Сучасні педагогічні методики» в рамках I модуля проекту Темпус IV DIMTEGU – Розвиток та впровадження освітніх програм з мультилінгвальної підготовки вчителів в університетах Грузії та України, термін виконання проекту 2013-2014 роки.

Семінар планують відвідати 35 гостей з різних ВНЗ Грузії (21 особа), Латвії (2 особи), Литви (2 особи), України (10 осіб), що беруть участь в проекті, а саме делегації з Тбіліського державного університету імені Іване Джавахішвілі, Ахалцихського державного освітнього університету, Державного університету Іллі, Тбілісі; Латвійського університету, Рига; Вільнюського університету; Кримського гуманітарного університету, Ялта; Львівського національного університету імені Івана Франка, Львів. Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара буде представлений співробітниками кафедри англійської філології факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства.

Мета семінару в рамках вказаної програми - обговорення питань забезпечення розробок навчальних планів для багатомовних програм педагогічної освіти.

Гостей та учасників семінару привітає ректор ДНУ ім. О. Гончара проф. М.В.Поляков. Зокрема, він відзначить, що очікуваними результатами проекту є розробка навчальних програм, професійна підготовка викладачів для застосування сучасних методів навчання, оснащення ВНЗ сучасною технікою, підвищення професійного рівня викладачів ВНЗ, коледжів і шкіл у центрах підвищення кваліфікації; створення програм дистанційного навчання із застосуванням платформи Moodle; проведення семінарів для членів консорціуму; випуск електронного журналу «Мультилінгвальне навчання».

З вітальним словом до гостей звернуться також проф. М.П. Дяченко – проректор з науково-педагогічної роботи у сфері міжнародного співробітництва ДНУ, проф. Мціа Церетелі – ТДУ, Шалва Табататзе – ТДУ, проф. А.І.Анісімова – координатор проекту DIMTEGU від ДНУ. Зі вступним словом до присутніх відносно програми тренінгу звернуться Вілія Таргамадзе – професор Вільнюського університету та Індра Одіна – доцент Латвійського університету.

Семінар передбачає роботу семи сесій:

1) Сучасні методики та стратегії навчання» (Рома Кряусюн’єне) (Вільнюський університет, Вільнюс);

2) «Методики навчання, що орієнтовані на студента» (Рома Кряусюн’єне) (Вільнюський університет, Вільнюс);

3) «Підходи до класифікації моделей навчання» (Індра Одіна, Лігіта Грігюлє) (Латвійський університет, Рига);

4) «Методики оволодіння термінологією предмета» (Індра Одіна, Лігіта Грігюлє, Латвійський університет) (Латвійський університет, Рига);

5) «Структуровані інтерв’ю та дискусії» (Індра Одіна, Лігіта Грігюлє, Латвійський університет, Рига); «Електронне навчання в ТДУ» (Шота Барбакадзе, Тбіліський державний університет, Грузія);

6) «Навчальні методики, що базуються на вирішенні проблем» (Вілія Таргамадзе) (Вільнюський університет, Вільнюс);

7) «Використання технологій в навчальному процесі, розробка курсу в системі moodle. Теорії та практики з навчання та розвитку» (Рома Кряусюн’єне); Емпіричне навчання. Огляд моделей навчання (Індра Одіна, Лігіта Грігюлє - Латвійський університет).

Невимушене і зацікавлене спілкування науковців та практиків із різних університетів Латвії, Литви, Грузії та України сприятиме успіху семінару. Крім сесій учасники заходу матимуть можливість обмінятися своїми науковими дослідженнями та практичним досвідом під час групової роботи та дискусій, запланованих програмою семінару.

Гості також відвідають екскурсію в Палаці студентів ДНУ імені Олеся Гончара.

Gorod.dp.ua на Facebook.


1  (15.02.13 20:30): подозрительный семинар с подозрительными участниками Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте