Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 01 июля 2024
11:51

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 13 декабря

Криминальная сводка на 13 декабря
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

12 грудня до працівників Днiпропетровського міського управління вiд шкільної прибиральницi надiйшло повідомлення про те, що в приміщенні школи № 122 по вул. Кожедуба, на територiї Самарського району, знайдено труп сторожа школи. Виїздом на мiсце події, у фойє з рубаною раною потиличної частини голови та різаною раною шиї було виявлено труп 60-річного сторожа.

Встановлено, що невiдома особа, шляхом вiджиму грат та розбивши шибку вiкна туалетної кiмнати, яка знаходиться на другому поверсi школи, проникла до примiщення школи. Пiсля чого спустившись на перший поверх, зловмисник невстановленим предметом спричинив потерпiлому вказанi тiлеснi ушкодження.

Злочинець заволодiв мобiльним телефоном потерпілого i системним блоком комп'ютера та монiтором з кабiнету директора.

За цим фактом слідчим відділом було розпочато кримiнальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів) КК України. Наразі прийняті заходи для встановлення та затримання зловмисника i вилучення викраденого.

Розслідування вказаного злочину перебуває на особистому контролі начальника ГУМВС України в Дніпропетровській області.


12 грудня до працівників Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась 44-річна мiсцева жителька. Заявниця повідомила про те, що о 06.20 її 41-річний колишнiй спiвмешканець, пiд час розмови, на грунтi ревнощiв, ножем спричинив їй поранення черевної порожнини. Наразі, зловмисник затриманий.

За цим фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


12 грудня до працівників Красногвардійського райвідділу Дніпропетровського міського управління по телефону вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення лiкарнi, бригадою швидкої медичної допомоги з непроникаючим колото-рiзаним пораненням черевної порожнини була доставлена безробітна, 24-річна мiсцева жителька. Потерпіла пояснила, що о 01.00 коли вона знаходилась в гостях у свого безробітного, 35-річного знайомого, останнiй в ходi раптово-виниклої сварки, ножем спричинив їй зазначене тiлесне ушкодження.

За цим фактом слідчим відділом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


12 грудня до працівників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення лiкарнi бригадою швидкої медичної допомоги з відкритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та рубаною раною голови у станi алкогольного сп'янiння був госпiталiзований 33-річний охоронець.

Потерпiлий пояснив лікарям, що о 02.00 бiля одного із будинків на мкр. Сонячному, коли вiн повертався з прогулянки додому, двоє невiдомих побили його битою та заволодiли його мобiльним телефоном та грошима у сумі 1 200 гривень.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину були затриманi 18-ти та 20-ти річні мiсцевi жителi.

За цим фактом слідчим відділом було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) КК України.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.


12 грудня до чергової частини Днiпропетровського міського управління по спецлiнiї «102» з таксофону зателефонувала невiдома та повiдомила, що в лiкарнi № 6 вул. Батумськiй, м. Днiпропетровська, знаходиться бомба. З територiї лiкарнi були евакуйовані 440 хворих та 420 спiвробiтникiв лiкарні.

Під час обстеженням територiї та примiщень лікарні (близько 20 га) вибухонебезпечних пристроїв виявлено не було.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину була встановлена 10-річна дівчинка. При проведенні опитування вона повiдомила, що здiйснила вищевказаний дзвiнок з хулiганських спонукань. Так як дівчина не досяглі віку кримінальної відповідальності з нею будуть проведені профілактичні бесіди та вона буде поставлена на облік. Батьки дитини повинні будуть сплатити матеріальний збиток відповідно до чинного законодавства.

Шановні громадяни!

Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Пам’ятайте про те, що набираючи номер «102» і повідомляючи про хибне замінування, ви не тільки порушуєте закон, але й можливо ризикуєте життям інших людей.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Мальчик  (13.12.12 14:33): Девочка ЖЖот! Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (41)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте