Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
20:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

МНС повідомляє

МНС повідомляє
Довідка про основні надзвичайні події на території Дніпропетровської області з 7 по 10 грудн.

За цей час у Дніпропетровській області сталося 33 пожежі, чотирнадцять з них у самому обласному центрі.

Так, 7 грудня у селі Старолозуватка Синельниківського району по вулиці Мічуріна виникла пожежа, внаслідок якої загинула господарка, 1952 року народження, тіло якої знайдено на місці події та направлено на СМЕ.

У Бабушкінському районі обласного центру на Запорізькому шосе біля паркану Дніпрообленерго на відкритій території знайдено предмет, схожий на ручну протипіхотну гранату РГД-33 часів війни. Г рупою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГТУ МНС у Дніпропетровській області боєприпас знищено . Місце події обстежено, додаткових вибухонебезпечних предметів не виявлено.

7 грудня до служби порятунку «101» надійшло повідомлення що, у Амур-Нижньодніпровському районі обласного центру на мосту, орієнтовно внаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів « Chevrolet A veo » та « Mitsubishi Pajero » постраждала одна людина. Оперативно прибулі на місце події бійці МНС за допомогою спеціального обладнання врятували постраждалого водія легкового автомобілю « Chevrolet A veo », 1972 року народження, якого передали лікарям «швидкої» для подальшої госпіталізації.

8 грудня у Заводському районі міста Дніпродзержинськ по вулиці Бойко виникла пожежа, внаслідок якої загинув 76-річний чоловік, тіло якого знайдено на місці події та направлено на СМЕ.

Поблизу села міського типу Томаківка Томаківського району, під час полювання на відкритій території знайдено предмет, схожий на 81-міліметрову мінометну міну часів війни. При обстеженні місця події піротехніками додатково виявлено 152-міліметровий артилерійський снаряд. Г рупою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГТУ МНС у Дніпропетровській області боєприпаси знищено .

У Красногвардійському районі обласного центру у тупику Давидова виникла пожежа, внаслідок якої загинула власниця будинку, 1959 року народження, тіло якої знайдено на місці події та направлено на СМЕ.

10 грудня Тернівському районі міста Кривий Ріг по вулиці Челябінська виникла пожежа, внаслідок якої загинув власник будинку, 1972 року народження, тіло якого знайдено на місці події та направлено на СМЕ.

ГТУ МНС у Дніпропетровській області

 

http://dp.mns.gov.ua

http://www.youtube.com/user/mnsdne

https :// www . facebook . com / MNSDNE

Gorod.dp.ua на Facebook.


Огнетушители  (10.12.12 20:24): Оптовая и розничная продажа ОГНЕТУШИТЕЛЕЙ и их перезарядка .
http://ukrimportgroup.net/fire_extinguisher.html
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті