Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 21 мая 2024
13:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 5 мая

Криминальная сводка на 5 мая
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

4 травня п. р. до співробітників Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся непрацюючий, 52-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що близько 8.00 біля одного із будинків по пр. Миру непрацюючий, раніше судимий, 32-річний знайомий побивши його ногами та руками по голові і тулубу заволодів грошима у сумі 120 грн. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 186 КК України «Відкрите викрадення чужого майна (грабіж)». Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

30 квітня п. р. до співробітників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління з місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що до токсикологічного відділення з діагнозом: гостра алкогольна інтоксикація, забиттям носу та саднами щелепи був госпіталізований непрацюючий, 28-річний громадянин. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку був затриманий непрацюючий, 26-річний громадянин, який 29 квітня близько 23.15 на зупинці громадського транспорту перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння на ґрунті раптово виниклої неприязні умисно вдарив потерпілого кулаком по обличчю від чого останній впав та вдарився потиличною частиною голови об тротуарну плитку. 3 травня потерпілий у лікарні помер. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 119 КК України «Вбивство через необережність». Зловмиснику загрожує обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

4 травня п. р. до співробітників Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулася 56-річна жінка. Заявниця повідомила про те, що близько 10.00 біля одного із будинків по вул. Ватутіна невідомий чоловік шляхом ривка заволодів ланцюжком з жовтого металу. Загальна сума завданого збитку склала 6 тис. грн. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку по «гарячим слідам» був затриманий непрацюючий, 42-річний громадянин. Наразі, викрадене вилучено. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 186 КК України «Відкрите викрадення чужого майна (грабіж)». Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

4 травня п. р. до чергової частини Дніпродзержинського міського управління від невідомого надійшло повідомлення про те, що гімназія №39 замінована. З гімназії були евакуйовані 312 учнів та 55 осіб персоналу. В ході огляду приміщень та прилеглої території працівниками вибухово-технічної служби вибухово-небезпечних предметів та речовин виявлено не було. Учбовий процес припинявся в період з 13.50 до 15.40. Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів було встановлено, що телефонував 9-річний учень гімназії. Хлопець пояснив, що здійснив хибний дзвінок про замінування учбового закладу тому, що не хотів навчатися. За даним фактом, проводиться перевірка.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Юрий  (06.05.11 09:09): какой интересный разбег в мере пресечения по первому эпизоду. Наказание прямопропорционально оплаченной суиие? Ответить | С цитатой
Кучма ЛюДю  (05.05.11 13:01): Ну и что это за сводка? Это что так работает наша милиция? Всего пара преступлений? Вы или печатайте все или ничего! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте