Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 03 июля 2024
11:33

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 15 апреля: вчера «заминировали» автовокзал

Криминальная сводка на 15 апреля: вчера «заминировали» автовокзал
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

14 квітня п. р. о 00.48 на телефон спецлінії 102 до чергової частини Дніпропетровського міського управління міліції зателефонував невідомий і повідомив, що заміновано автовокзал. На місце події негайно виїхали працівники міліції. Дніпропетровський автовокзал складається з великого комплексу залізобетонних споруд, серед яких триповерхова будівля автовокзалу і восьмиповерхова будівля готелю. В період з 01.05. до 02.25 комплекс обстежували працівники відділу вибухотехнічних та пожежних досліджень Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС в області. Під час проведення вказаних робіт рух автотранспорту по території автовокзалу не припинявся, з приміщень було евакуйовано 12 працівників та 21 пасажир. Вибухонебезпечних пристроїв виявлено не було. Під час проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено адресу і номер таксофона, з якого невідомий здійснив дзвінок з повідомленням про замінування. Наразі вжито заходів до затримання зловмисника.

9 квітня п. р. співробітниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по пр. Воронцова у непрацюючого 47-річного громадянина без визначеного місця проживання було вилучено саморобний пристрій типу «самопал». Згідно довідки НДЕКЦ вилучене визнано нестандартною гладкоствольною дульнозарядною вогнепальною зброєю з фітільним запаленням заряду. За цим фактом слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 263 КК України «Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу».

14 квітня п. р. до співробітників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулася непрацююча 28-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що близько 13.00 в приміщенні одного з розважальних закладів малознайома жінка під погрозою застосування фізичного насилля, заволоділа ланцюжком, браслетом, кулоном на двома обручками із жовтого металу. Того ж дня до співробітників міліції звернулася непрацююча 22-річна дівчина. Заявниця повідомила про те, що в приміщенні вищезазначеного розважального закладу малознайома жінка під погрозою застосування фізичного насилля заволоділа ланцюжком, кулоном, сережками та обручкою із жовтого металу. За скоєння цих злочинів співробітниками карного розшуку була затримана раніше судима 33-річна жінка. За вказаними фактами слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 186 КК України «Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб». Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

14 квітня п. р. співробітниками Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із магазинів по вул. Федоренка у непрацюючого раніше судимого 30-річного громадянина було вилучено однозарядний саморобний пристрій, пристосований для стрільби патронами калібру 5.6 мм. Наразі вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Таксист  (16.04.11 06:32): Сегодня в ночь с пятницы(15.04) на субботу(16.04) на ж/м Красный камень был сбит человек - скорее всего насмерть. Машина, естественно, с места происшествия удрала. Гаишников понаехало... Так вот они останавливали таксистов и просили, чтобы те сообщили по рации коллегам, если кто-что видел сообщить на телефон службы доверия ГАИ. Когда я у него спросил - "А зачем? Чтобы отпустили как Рудя?" Этот жирдос молча развернулся и ушел. Интересно, сообщат ли об этом в СМИ Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
трыщ  (16.04.11 01:32): Всё правильно, надо пробить подготовленность ментов перед настоящими акциями протеста. Ждите. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (57)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (15)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (7)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  На Дніпропетровщині двоє правоохоронців займалися поборами з водіїв на одному з блокпостів (5)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте