Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 21 мая 2024
21:11

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 5 апреля

Криминальная сводка на 5 апреля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

4 квітня п. р. до співробітників Синельниківського міського відділу міліції від чергового лікаря місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що до лікарні з проникаючим пораненням спини був доставлений непрацюючий, 43-річний місцевий мешканець. Як з’ясувалося, за місцем мешкання непрацюючого, 30-річного громадянина під час сумісного розпиття спиртних напоїв на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин між потерпілим та господарем оселі виникла сварка, яка переросла в бійку. В ході бійки зловмисник схопив кухонний ніж та спричинив потерпілому вищевказані тілесні ушкодження. Наразі, зловмисник затриманий. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 КК України («Умисне тяжке тілесне ушкодження»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

7 березня п. р. до співробітників Першотравенського міського відділу міліції звернувся непрацюючий, 45-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 5 березня близько 00.15 біля одного із будинків по вул. Пушкіна двоє невідомих збивши з ніг накрили курткою обличчя та побили руками та ногами по голові та тулубу. Після цього зловмисники заволоділи мобільним телефоном, каблучкою із жовтого металу, цифровою відеокамерою та гаманцем з грошима у сумі 45 грн. Загальна сума завданого збитку склала 3600 грн. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку були затриманні непрацюючі, раніше судимі, 27-ми та 30-ти річні громадяни. Частина викраденого, у вигляді каблучки та цифрової відеокамери – вилучено. За даним фактам, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України («Грабіж»). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

4 квітня п. р. до співробітників Самарського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління від непрацюючого, 27-річного громадянина надійшло повідомлення про те, що в одному із будинків по вул. Чаплинській знаходиться труп. Виїздом на місце злочину співробітниками міліції було виявлено труп непрацюючого, 63-річного господаря оселі. Під час проведення огляду трупу було виявлено проникаюче колото-різане поранення правої бокової поверхні грудної клітини з пошкодженням печінки. За скоєння злочину була встановлена та затримана непрацююча, 42-річна співмешканка потерпілого. Як з’ясувалося, зловмисниця під час спільного вживання спиртних напоїв, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин кухонним ножем заподіяла потерпілому вищевказані тілесні ушкодження. Знаряддя злочину – вилучено. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України («Умисне вбивство»). Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

4 квітня п. р. до співробітників Дніпродзержинського міського управління міліції зателефонувала співробітник канцелярії Індустріального коледжу та повідомила про те, що близько 09.10 на її робочий номер зателефонував невідомий повідомивши, що будівля коледжу замінована. З будівлі було евакуйовані 370 учнів і 78 викладачів та обслуговуючого персоналу. Учбовий процес припинявся з 09.15 до 11.30. В ході проведення обслідування приміщень будівлі та прилеглої території співробітниками вибухово-технічної служби вибухових пристроїв та інших небезпечних предметів виявлено не було. Наразі, прийняті заходи для встановлення та затримання зловмисника.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте