Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 03 июля 2024
12:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 24 января

 Криминальная сводка на 24 января
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

21 січня п. р. співробітниками Новомосковського міського відділу міліції було зібрано матеріал відносно посадової особи одного із управлінь юстиції, яка за поновлення провадження по справі про стягнення боргу з 46-річного громадянина, вимагала та отримала у позивача хабар в сумі 300 дол. США. Предмет хабара – вилучено. Наразі, прокуратурою порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 368 ККУ («Одержання службовою особою в будь-якому вигляді хабара за виконання чи невиконання в інтересах того, хто дає хабара, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища»). Зловмисниці загрожує штраф від семисот п’ятдесяти до однієї тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

14 січня п. р. співробітниками Орджонікідзевського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Шатохіна у непрацюючої, 44-річної місцевої мешканки було вилучено медичний шприц об’ємом 2 мл. з рідиною темного кольору. Згідно довідки НДЕКЦ вилучена речовина визнана наркотичною речовиною «Псевдоєфедрин», сухою вагою 0,122 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 ККУ («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»). Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

22 січня до співробітників Дніпропетровського міського управління міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення від невідомого про те, що Центральний автовокзал по вул. Курчатова заміновано. Співробітниками вибухо-технічної служби ГУМВС України в Дніпропетровській області було проведено обстеження приміщень станції автовокзалу, під час якого вибухових пристроїв виявлено не було. На час обстеження з приміщення автостанції було виведено 48 осіб. Наразі, прийняті заходи для встановлення та затримання правопорушника.

22 січня п. р. до співробітників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся непрацюючий, 22-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що близько 04.30 біля одного із будинків по вул. Калінінградській троє невідомих побивши руками по обличчю заволоділи мобільним телефоном. Сума завданого збитку склала 290 грн. За скоєння злочину співробітниками міліції по «гарячих слідах» були затримані двоє 16-ти річних та 15-річний молодики. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 ККУ («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб»). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

13 січня п. р. співробітниками Дніпродзержинського міського управління міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів по вул. Сачко у непрацюючого, 32-річного громадянина було вилучено 8-ми зарядний стартовий пістолет «Zoraki-MOD. 914-S». Згідно довідки НДЕКЦ вилучене визнано короткоствольною, гладкоствольною вогнепальною зброєю. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 263 ККУ («Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

23 січня п. р. біля одного із будинків в с. Стародобровольськ, Широківського району з колото-різаним пораненням грудної клітини було виявлено труп непрацюючого, 36-річного господаря оселі. Як з’ясувалося, о 21.00 потерпілий та його непрацююча, 34-річна співмешканка спільно вживали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисниця кухонним ножем спричинила потерпілому вищевказані тілесні ушкодження. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 121 ККУ («Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинили смерть потерпілого»). Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (57)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (15)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (6)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (5)

•  На Дніпропетровщині двоє правоохоронців займалися поборами з водіїв на одному з блокпостів (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте