За даними прес-служби, на споживчому ринку Дніпропетровської області упродовж лютого відбулося зниження цін на яйця на 8%, на їстівні тваринні жири — на 7,1%, на цукор — на 5,9%, а також на свіжі помідори й огірки, м’ясо та м’ясопродукти, цитрусові та картоплю — від 0,4 до 4,6%.
Крім того, як зазначили в прес-службі, водночас знизилася вартість низки послуг — зокрема, дошкільних закладів — на 1,8%, закладів зв’язку — на 1,6%, закладів харчування — на 0,1%.
Разом із тим, за інформацією прес-служби, на Дніпропетровщині за місяць відчутно подорожчали виноград, капуста, банани, а також молочні продукти — сири та молоко, свіжа та заморожена риба (від 3,1% до 16,3%), а також послуги кабельного телебачення — відразу на 23,7%.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |