Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 05 июля 2024
03:50

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Відкриті збори: "Ідеологія енергозбереження в Придніпров'ї"

Відкриті збори:
Ініціативна група мешканців Дніпропетровська запрошує усіх зацікавлених громадян на відкриту робочу нараду з утворення "Руху за енергозбереження в Придніпров'ї". На черзі денній - ідеологічні питання, пов'язані з визначеннями першочергових завдань й відмовою від нереальних цілей, що дуже часто ставлять перед собою різні громадські організації.


Існує звичай, згідно з яким спочатку утворюється якась організація, обираються керівники, й починається безуспішне нав'язування якихось ідей населенню. У даному випадку ми намагаємось уникнути цього. Ми переконані, що прості істини вже давно відомі більшості людей, і їх слід не пропагувати, а сповідувати. Сьогодні потрібна реальна самоорганізація громадян, що дозволить впровадити нові правила гри на ринку енергоресурсів. Й саме тому ми не хочемо "обирати" лідерів, а прагнемо, щоб вони самі довели своє лідерство конкретними справами.

Декілька слів з причин виникнення ініціативи.

Не є таємницею, що сьогодні дуже багато підприємств пропонує енергозберігаючі прилади, інформацію про які практично неможливо перевірити. Ми збиарємось вивести шарлатанів на "чисту воду" й навпаки - підтвердити якість продукції сумлінних виробників.

Так само загально відмим є факт, що тарифи на теплоенергію не відповідають не тільки реальній собівартості тепла, але й дуже часто - кількості поданого тепла у помешкання громадян. Як протидіяти комунальному свавіллю? Очевидно - лише знаючи свої права й вирішуючи питання не поодинці (тихо з хабарями), а гуртом (гучно, з уроками для нечистих на руку "посадовців").

Врешті-решт ми повинні визначитись - чи заощаджуємо ми енергію лише для захисту власної кишені, чи є якссь інша мета, пов'язана з енергетичною незалежністю України або збереженням життя на планеті Земля. Тому що насправді дуже важливо робити справу чесно - не обманюючи себе й інших.

Кому така постановка питання питання подобається - зустріч у неділю, 9 січня 2011 року за адресою: вул. Міронова 1б (вхід у арку біля ТЦ "Європа", приміщення "Коралового клубу"). Реєстрація учасників - з 13:00, початок - о 13:30. Орієнтовний час закінчення зборів - 17:00. Контактний телефон - (050) 512-45-85.

Зв'язавшись за вказаним телефоном, Ви можете зробити попередню заявку на 15-хвилинний виступ. Теми вже заявлених виступів: "Загальні питання організації Руху за енергозбереження", "Принципи сталого розвитку", "Раціоналізм як соціальна доктрина".

У зборах братимуть участь представники від громадських організацій: Неурядова громадська організація "Людина на Землі", "Спілка Офіцерів України", громадська організація "Координаційний екологічний центр", "Центр Ноосферної Просвіти"; від політичних партій: партія "Велика Україна", "Українська партія", Українська Національна партія Ноократії.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Сноб  (10.01.11 23:12): А партиям что делать на этих сборах? Пиариться? Так почему не пригласили "Украину Майбутнього" Св. Олийныка? Святослав, как городской благодетель и недавний претендент на мэрское место, мог бы толкнуть там крутую речуху, а то у нас уже руки чешутся поаплодировать ему. Ответить | С цитатой
Люксомер  (10.01.11 23:04): Это благое намерение вряд ли столь привлекательно, как кажется. Ведь всякую выгоду для граждан энергетики тут же компенсируют повышением тарифов. Экономию и выгоду можно пропагандировать при стабильных ценах на квт/час. А стабилизировать цены можно только народным сопротивлением произволу энергетиков. Да и пора дифференцировать стоимость кВт/ч в зависимости от объёмов потребления, а то ведь у "крутых" на освещение зеркальных туалетов нередко затрачивается энергии больше, чем у "середняка" на всю квартиру в месяц. Я против уравниловки, но и сверхроскошь за счёт низких расценок тоже никуда не годится Ответить | С цитатой
Nitay  (10.01.11 17:35): Где ссылка на сайт? Где метериалы? Где онлайн трансляция?
Выложите все!
Ответить | С цитатой
д  (10.01.11 09:38): энергосберегающие технологии прежде всего надо вводить в промышленности, и в бытовых приборах. А то по напридумывают утюгов по 2,2кВт и прочей техники, а проводка во всех панельных домах которые построены при СССР или несколько позже его не рассчитаны на то что человек будет пользоваться бойлером, кондиционером, СВЧ, электрочайником, стриралкой, пылесосом и прочими приборами мощностью около 2кВт Ответить | С цитатой
Ребе Зеликман  (08.01.11 17:22): Таки-да , онлайн - трансляцию... Ответить | С цитатой
111  (07.01.11 17:39): сделайте онлайн трансляцыю Ответить | С цитатой
саня  (07.01.11 11:35): привет друзям ноократам из сумашедшего дома!! Ответить | С цитатой
Гул  (06.01.11 18:19): Он экономте на петровке горят факел не изветно для кого сколько газа круглусоточно улицу атаплюет,на коксахими таже шняга неужели это газ нельзя использывать в миниэлектростанции или котельной но мы ж богатая держава это не для нас Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (59)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (8)

•  Чому зникає зв’язок під час відключень світла? У Дніпрі мобільні оператори дали пояснення (8)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (7)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (6)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (6)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (5)

•  У Міненерго сподіваються, що ситуація з відключеннями світла покращиться у найближчі тижні (4)

•  Тендер: У Новомосковську хочуть витратити десятки мільйонів гривень на заміну одного ЦНАПу двома новими (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте