Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 14 мая 2024
22:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Задолженность по заработной плате в области в январе-июне 2010 года

Задолженность по заработной плате в области в январе-июне 2010 года
Фото focus.ua
За станом на 1 липня 2010р. загальна сума нарахованої, але не сплаченої заробітної плати в області складає майже 47 млн.грн., переважна більшість з якої – 22 млн.грн., або 47% припадає на промислові підприємства. Протягом січня–червня 2010р. загальні борги із заробітної плати в області поменшали майже удвічі.

Упродовж першої половини п.р. повністю розрахувались із персоналом на підприємствах лісового господарства, целюлозно-паперового виробництва та видавничої діяльності, по виробництву транспортних засобів та устатковання, а також по виробництву і розподіленню електроенергії, газу та води. Увосьмеро поліпшився стан своєчасних розрахунків із заробітної плати у сфері діяльності підприємств по виробництву гумових та пластмасових виробів, ушестеро – по добуванню корисних копалин, крім паливно-енергетичних, утричі – по виробництву машин і устатковання тощо.

Позбулися цього явища на підприємствах, розташованих у м.Синельниковому, а також у Васильківському, Верхньодніпровському, Криворізькому, Криничанському, Межівському, Царичанському та Юр’ївському районах. Водночас поновилися борги із заробітної плати у м.Новомосковську та у Томаківському районі і за станом на 1 липня 2010р. склали 857 тис.грн. і 120 тис.грн. відповідно. Майже учетверо погіршилась також ситуація із оплатою праці персоналу, зайнятого в економіці Нікопольського району, утричі – Софіївського.

З 4 млн.грн. до 8 млн.грн. зросла заборгованість із заробітної плати на підприємствах металургійного виробництва та виробництва готових металевих виробів, з 200 тис.грн. до 710 тис.грн. – на підприємствах по обробленню деревини та по виробництву виробів з деревини тощо.

У загальній сумі нарахованої, але не сплаченої за станом на 1 липня 2010р. заробітної плати, 18 млн.грн., або 39% складають кошти, які належить виплатити персоналу економічно активних підприємств, приблизно 19 млн.грн. (40%) – підприємств, що знаходяться на різних стадіях відновлення платоспроможності боржника, решта – підприємств, які припинили свою діяльність і не надали інформації щодо погашення заборгованості із заробітної плати.

За станом на 1 липня 2010р. за обсягами несвоєчасних розрахунків із зарплати Дніпропетровщина посідає чотирнадцяте місце серед регіонів. Загалом найбільш складною залишається ситуація у Донецькій та Луганській областях, де загальна сума заборгованої працівникам платні складає приблизно 350 млн.грн. і 174 млн.грн. відповідно.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ПЕНСИОНЕР.  (30.07.10 13:25): ПЛАТИТЬ ПРИ ПОВЫШЕНИИ ТАРИФОВ НЕ БУДУ! ПОМРУ ЛУЧШЕ БЕЗ СВЕТА И ГАЗА, А ХЛЕБ ЗА 3,50 КУШАТЬ БУДУ! Ответить | С цитатой
Владислав35  (30.07.10 13:23): да! и при всём этом надо ещё и пеню за неуплату комм. послуг вести с 1 января 2011г. чтобы добить холопов окончательно!?! Ответить | С цитатой
Соня  (28.07.10 09:59): С этой статистикой не мешало бы ознакомиться законодателям, которые хотят опять ввести с 01 января 2011 г. пеню за просрочку оплаты за коммунальные услуги.
А сколько людей работает в филиалах компаний, головной офис которых находится двлеко не в нашей области, и им также задерживают зарплату, а в статистику по нашей области они не входят.
Ответить | С цитатой
Сергей  (28.07.10 08:00): В Красногвардейском суде дело переносят уже полтора года( судья Дубижанская Т.А.) ... То юрист ответчика болен , то в отпуске (уже второй раз).Такое впечатление что я сужусь не с руководством фирмы "Украинский папир" г. Киев , а с этим несчастным юристом...Прокуратура ничего сделать не может .Анархия пришла. Всем просто нет дела к невыплате зарплаты... Ответить | С цитатой
Сергей  (28.07.10 07:54): Мне зарплату не выплатили за 2008 год... Ответить | С цитатой
n@pmbl3@H  (27.07.10 20:06): пашем в кредит, живем в кредит, слушаем сказки политиков...в стране все есть, кроме мозгов...а вот наша соседка Белоруссия - ниче нет, зато голова на плечах и живут же люди как люди... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте