Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
09:30

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

За нарушение условий приватизации возбуждено уголовное дело

За нарушение условий приватизации возбуждено уголовное дело
Прокуратурою м. Тернівки проведено перевірку додержання вимог чинного законодавства у сфері приватизації, якою встановлено, що 16 січня 2006 року між Фондом Державного майна України та підприємцем укладено договір купівлі-продажу об’єкту незавершеного будівництва – теплиці, що розташована по вул.. Перемоги в м. Тернівка.

Відповідно до договору, покупець зобов'язався: у встановлений строк сплатити ціну об'єкта продажу; протягом 6 місяців з моменту підписання акту прийому-передачі замовити всю проектно-кошторисну документацію; закінчити будівництво теплиці зі збереженням первісного призначення та ввести його в експлуатацію протягом 2,5 років. Крім того після введення в експлуатацію створити 6-9 робочих місць.

Однак, минуло понад 4 роки, а деякі умови висунуті Фондом Державного майна України чомусь покупцем не виконані. Проектно-кошторисна документація не оформлена, будівництво не закінчено, звісно ж теплицю не введено в експлуатацію. А про створення робочих місць мова взагалі не йде.

За даним фактом 23 червня 2010 року прокурором м. Тернівки порушено кримінальну справу за ст..235 Кримінального кодексу України (недотримання обов'язкових умов щодо приватизації державного, комунального майна або підприємств та їх подальшого використання).

Слідство по кримінальній справі триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Culo  (16.07.10 13:15): Если не выполняются условия договора с ФДМ, то при чем здесь уголовное дело? Если пойти дальше, то можно по факту невыполнения любых договорных обязательств возбуждать уголовные дела. Ответить | С цитатой
конон  (16.07.10 11:00): розсиплеться ця справа як попел, очевидно новий прокурор і не заплатили йому. Скільки огорожено стоїть землі під будівництво, скільки землі заростає бур"янами, не здано людям новозбудованого житла - глянь вночі на нові висотки. А які кошти отримав бюджет від цього та іншого ? Хлопцям з прокуратури-кооператива просто немає чого робить. Ответить | С цитатой
222  (16.07.10 10:25): Да видать другому при власти приглянулось... Ответить | С цитатой
1111  (16.07.10 09:07): кризис, предприниматеь не при чем Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте