Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
11:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Более миллиона гривен за несуществующие мусоровозы

Более миллиона гривен за несуществующие мусоровозы
26 травня 2010 року прокуратурою міста Кривого Рогу закінчено досудове слідство по кримінальній справі порушеній у лютому поточного року проти головного спеціаліста одного з відділів Криворізької міської ради за ч.2 ст.364, ч.2 ст.366 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем та службове підроблення, що спричинили тяжкі наслідки).

В ході розслідування кримінальної справи встановлено, що у грудні 2008 року чиновник міської ради, діючи в інтересах товариства з обмеженою відповідальністю, підписав підроблені акти приймання-передачі чотирьох сміттєвозів та договір їх відповідального зберігання. В результаті, на користь ТОВ було безпідставно перераховано бюджетні кошти в сумі 1 360 000 гривень, як оплату за спецтранспорт, який фактично постановлено не було. Своїми діями державний службовець спричинив міській раді збитків на зазначену суму.

26 травня 2010 року кримінальну справу направлено до суду для розгляду по суті. Максимальне покарання за скоєні злочини, передбачене Кримінальним кодексом України – позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


1  (10.06.10 13:57): дадут пару лет, сразу же отпустят по амнистии, и будет себе жить в наворованном домике за полтора миллиона Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте