Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
11:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Ревизор получил взятку в 15 тыс. долларов

Ревизор получил взятку в 15 тыс. долларов
31 березня 2010 року прокуратурою Дніпропетровської області закінчено слідство по кримінальні справі порушеній проти одного з ревізорів контрольно-ревізійного управління за ч.2 ст.368 Кримінального кодексу України (одержання хабара, поєднане з його вимаганням – карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна).

     Як повідомлялось раніше зазначену кримінальну справу було порушено 15 лютого поточного року. Слідством встановлено, що ревізор, проводячи перевірку одного з ТОВ міста, виявила певні порушення в діяльності підприємства. Та за не відображення у акті перевірки цих недоліків вимагала від засновника ТОВ хабар у сумі 15 тисяч доларів США.

     15 лютого 2010 року хабарницю було затримано «на гарячому» при отриманні хабара. Жовтневим районним судом м. Дніпропетровська їй було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

     Після визначення підсудності Апеляційним судом Дніпропетровської області кримінальну справу направлено до Жовтневого районного суду для розгляду по суті. 

Gorod.dp.ua на Facebook.


Loc0  (20.04.10 19:08): жадность фраерка погубит... Ответить | С цитатой
Скрудж  (20.04.10 16:33): 15 тыс. дол. тянет на \"одержання хабара в особливо великому розмірі\". А вы говорите часть 2, от 5 до 10... Ответить | С цитатой
шут  (20.04.10 16:04): КРУ-----позор Украины Попадал под проверку--Зверье Ответить | С цитатой
Dmitry  (20.04.10 15:07): по мелочи что то берут... Ответить | С цитатой
Нудный  (20.04.10 14:47): Ревизор уже "приехал"... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте