Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 17 мая 2024
00:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

МЧС сообщает

МЧС сообщает
13 квітня 2010 року в області сталося 16 пожеж, сім із них – у самому обласному центрі
.

Причинами виникнення загорянь у семи випадках стало необережне поводження з вогнем, у шести - коротке замикання в електричних мережах, у двох – порушення правил пожежної безпеки, в одному – дитячі пустощі з вогнем.

Збитки від вогню склали 74,8 тис. гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано матеріальні цінності на суму 282 тис. гривень.

Минулої доби в області на пожежі загинула одна людина, ще дві постраждали від отруєння чадним газом та вогню. Порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печі на твердому паливі (тріщини в димоході) призвели до загибелі 62-літнього чоловіка в селі Миколаївка Верхньодніпровського району. А 73-літній пенсіонер із Заводського району Дніпродзержинська потрапив на лікарняне ліжко з отруєнням чадним газом унаслідок пожежі, що виникла в його житлі від короткого замикання в телевізорі.

При звірці з однією з міських лікарень Дніпродзержинська виявлено факт госпіталізації 56-річної жительки Баглійського району, яка необачно користувалася газовою плитою, через що отримала опіки верхньої частини тіла.

У селі Новоіларіонівське Синельниківського району через крадіжку трансформатора КТП 288 потужністю 63 кВТ на якийсь час без електропостачання залишилися будинки, в яких мешкають 222 чоловіки. Того ж дня електроживлення відновили.

У місті Орджонікідзе, на території Чкаловської збагачувальної фабрики ВАТ «ОГЗК», виявлено 3 мінометні міни калібром 82 мм часів Великої Вітчизняної війни. Боєприпаси буде знищено піротехніками ГУ МНС області.

На вибухонебезпечні знахідки наштовхнулися й неподалік від села Мішурин Ріг Верхньодніпровського району. Шукачі металобрухту знайшли тут застарілий артилерійський снаряд калібром 76 мм, який невдовзі теж потрапить до рук піротехніків МНС.

У регіоні триває ліквідація наслідків підтоплення ґрунтовими водами. На ранок 14 квітня на Дніпропетровщині підтоплено 12 приватних садиб та 25 погребів (підвалів) у Ленінському та АНД районах обласного центру, а також в селі Чумаки Дніпропетровського району. За допомогою спеціальної пожежної техніки ГУ МНС України в області проводиться робота з відкачування води з дренажних систем з метою попередження подальшого підтоплення житлових будинків та садиб. Рівень води в погребах (підвалах) житлових будинків останньої доби знизився на 5см та складає 15-35см.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте