Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 01 июля 2024
00:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 12 апреля

Криминальная сводка на 12 апреля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

1. 9 квітня п. р. близько 06.00 до співробітників Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління звернулася 42-річна реалізатор місцевого кіоску. Заявниця повідомила про те, що 9 квітня о 04.30 невідомий чоловік шляхом вільного доступу зайшов до кіоску та, одягнувши жінці на голову поліетиленовий пакет, з прилавку заволодів двома банками кави, двома блоками цигарок, пляшкою коньяку, двома мобільними телефонами, чотирма зарядними пристроями до мобільних телефонів, а також виторгом у сумі 1000 грн. Сума заподіяного збитку склала 1575 грн.

За скоєння злочину співробітниками Баглійського райвідділу міліції затриманий непрацюючий 20-річний місцевий мешканець. Частина викраденого вилучена. Наразі за даним фактом порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 1 Кримінального кодексу України («Розбій»).

2. 10 квітня п. р. близько 14.00 співробітниками Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення профілактичних заходів біля одного з місцевих будинків у непрацюючого 33-річного громадянина була вилучена вибухонебезпечна речовина «Тротил» вагою 100 г та електродетонатор.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Індустріального райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

3. 10 квітня п. р. близько 02.00 до Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по вул. Сировця з відкритою черепно-мозковою травмою виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є непрацюючий 49-річний місцевий мешканець.

За скоєння злочину співробітниками Заводського райвідділу міліції затриманий непрацюючий 44-річний місцевий мешканець.

Як було встановлено, 10 квітня близько 01.00 чоловік знаходився в гостях у постраждалого та разом з ним вживав спиртні напої. Між чоловіками виникла сварка, внаслідок якої зловмисник дерев’яною палкою та табуретом завдав жертві смертельні травми. Знаряддя злочину вилучені.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Заводського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

4. 11 квітня поточного року близько 07.00 співробітниками Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Дніпропетровській області в ході проведення санкціонованого обшуку в гаражі одного з гаражних кооперативів в м. Запоріжжя, у непрацюючого 34-річного господаря був вилучений арсенал зброї.

А саме, у зловмисника вилучено: автомат «АКС» з двома магазинами до нього, пістолет «Макарова» з магазином, пневматична гвинтівка «ІЖ-51», граната «РГД»з запалом, 6 промислових електродетонаторів, два глушника до невстановленої зброї, один магазин до пістолета-кулемета «Скорпіон», 90 патронів калібру 5,45 мм. до автомату «Калашникова», 63 патрони калібру 9 мм до пістолету «Макарова», 47 патронів, 7 з яких калібру 7,62 мм до пістолету «ТТ».

Наразі чоловік заарештований за раніше скоєний злочин та з 10 квітня п. р. утримується у СІЗО.

За даним фактом слідчим відділом УБОЗ ГУМВС України в Дніпропетровській області вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


SS  (13.04.10 08:31): Куда смотрят власти и милиция !!!
Ликеро-водочные заводы гонят бухло (типа бюджет пополняют, а то что ущерб от бухла в 2 - 3 раза превышет поступления в бюджеты никто не задумывается), полки в магазинах ломятся от водки, точек у бабушек, где можно хряпнуть 100 - 150 г с утра и в бонус получить огурчик развелось немерянно, уже даже конкурирут между собой - а потом читаем крим.хронику и ужасаемся.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте