Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 01 июля 2024
00:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 23 марта

Криминальная сводка на 23 марта
ГУ УВМС України у Дніпропетровській області повідомляє.

1. 22 березня п. р. о 04.25 до співробітників Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся 38-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 22 березня о 00.30 біля одного з будинків по вул. Каляєва невідомий чоловік руками завдав йому удари по голові та заволодів мобільним телефоном, а також грошима у сумі 400 грн. Сума заподіяного збитку склала 1600 грн.

За скоєння злочину співробітниками міліції затриманий 31-річний зловмисник. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

2. 22 березня п. р. о 17.15 співробітниками Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів у раніше засудженого 29-річного чоловіка був вилучений саморобний однозарядний пристрій у вигляді пістолета. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучена зброя визнана вогнепальною та придатною для стрільби патронами калібру 5,6 мм.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Саксаганського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

3. 22 березня п. р. о 10.30 співробітниками Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з будинків по вул. Харківській у раніше засудженого 31-річного чоловіка був вилучений медичний шприц об’ємом 5 мл, в якому знаходилася рідина темного кольору. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучена рідина є наркотичною речовиною «Псевдоефедрин», суха вага якої складає 0,208 г.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Дніпровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 309 ч. 2 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмисник затриманий.

Gorod.dp.ua на Facebook.


svidok  (25.03.10 13:15): Вечером 23.03 в вагоне трамвая двигающегося по маршруту номер 3 в результате хулиганских действий подростков была тяжело травмирована женщина пожилого возраста.На место происшествия были вызваны сотрудники милиции и скорой помощи,женщина была госпитализирована,а зачинщики драки задержаны.Но по видимому сотрудники милиции вступили в сговор с зачинщиками(и автоматически стали преступниками)т.к. ни в одном из СМИ данный инцидент не был предан огласке.
ДЕЛАЙТЕ ВЫВОДЫ ГОСПОДА!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте