Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 01 липня 2024
00:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кримінальна хроніка на 22 березня

Кримінальна хроніка на 22 березня
1. 18 березня п. р. в с. Миролюбівка Синельниківського району в одному з місцевих будинків з саднами голови був виявлений труп жінки. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалою є 49-річна господарка оселі.
За скоєння злочину співробітниками Синельниківського міськвідділу міліції затриманий 51-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, 17 березня близько 20.00 за місцем мешкання зловмисника чоловік та жінка вживали спиртні напої. Між ними виникла сварка, внаслідок якої затриманий штахетником завдав жертві чисельні удари. Після цього остання пішла додому, де від отриманих травм померла.

За даним фактом слідчим відділом Синельниківського МВ міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

2. 16 березня п. р. о 22.40 з однієї з приватних охоронних агенції м. Кривого Рогу до міліції надійшло повідомлення про те, що в приміщенні однієї з місцевих букмекерських контор по вул. Федоренка в туалеті на підлозі з чисельними колото-різаними ранами тулубу знайдений труп жінки.
Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалою є 23-річна касир вказаного закладу. Також у приміщені був виявлений відкритий металевий сейф, з якого зник виторг. 19 березня зухвале вбивство вдалося розкрити.
За скоєння злочину співробітниками Тернівського РВ затриманий раніше засуджений 24-річний молодик. 16 березня о 21.30 з метою заволодіння грошима він зайшов до приміщення грального закладу, де кухняним ножем завдав постраждалій чисельні колото-різані рани тулубу та з відкритого металевого сейфу забрав гроші. Наразі сума поцупленого встановлюється.

За даним фактом слідчим відділом Тернівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 2 п. 6 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство з корисливих мотивів»).

3. 20 березня п. р. близько 02.00 до співробітників Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулася 50-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що цієї ночі о 00.30 малознайомий чоловік шляхом вільного доступу зайшов до її квартири, де під погрозою фізичного насилля заволодів музичним центром, телевізором та ручною дисковою пилкою. Сума заподіяного збитку склала 4 тис. 550 грн.

За скоєння злочину співробітниками міліції затриманий раніше засуджений 31-річний чоловік. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

4. 20 березня п. р. близько 08.00 в одному з будинків по вул. Трубецького, що в Центрально-міському районі м. Кривого Рогу, співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління у раніше засудженого 56-річного господаря оселі вилучена наркотична речовина «Маріхуана» вагою 2,5 кг.
За даним фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).

5. 21 березня п. р. о 06.30 до співробітників Новомосковського міського відділу міліції звернувся 34-річний приватний таксист, який є мешканцем АР Крим. Заявник повідомив про те, що 21 березня о 01.30 на автошляху Харків – Симферополь поблизу Самарського монастиря двоє пасажирів, яких перевозив таксист, руками завдавши постраждалому удари по тулубу та здушуючи його шарфом, заволоділи його автомобілем.
За скоєння злочину співробітниками Новомосковського міськвідділу міліції затримані 19-ти та 25-річні мешканці м. Санкт-Петербург. Автомобіль в технічно-справному стані повернутий власнику.

За даним фактом порушена кримінальна справа за ст. 289 ч. 3 Кримінального кодексу України («Незаконне заволодіння транспортним засобом»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (23.03.10 07:07): Сколько еще ГОРОДСКОЙ портал будет писать не про Днепропетровск!!! Відповісти | З цитатою
С Днепра  (22.03.10 15:15): denys, Блин полностью поддерживаю!!! Задрали (синельниково, кривой рог, терновка, новомосковск.) Про Днепр пишите... на Нашем сайте...,а не про губернии... Відповісти | З цитатою
denys  (22.03.10 14:09): синельниково, кривой рог, терновка, новомосковск...а у нас в городе все спокойно я так понимаю? Відповісти | З цитатою
иванович  (22.03.10 13:19): завладел телевизором, муз. центром и пилкой))) ОСЬМИНОГ ЧТО ЛИ??? МАТЬ ЕГО... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті