Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 01 июля 2024
00:37

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 9 марта

Криминальная сводка на 9 марта
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

1. 5 березня п. р. о 16.40 до співробітників Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулася 51-річна жінка. Заявниця повідомила про те, що 26 лютого о 04.40 невідомий чоловік, погрожуючи їй пневматичним пістолетом, здійснив один постріл у повітря, після чого намагався заволодіти грошима з каси одного з торгівельних кіосків. Свій намір зловмисник з незалежних від нього причин до кінця не довів та з місця пригоди зник. Менше ніж за добу за скоєння злочину співробітниками карного розшуку Тернівського райвідділу міліції затриманий 19-річний юнак.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Тернівського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 187 ч. 3 Кримінального кодексу України («Розбій»).

2. 7 березня п. р. до співробітників Дніпродзержинського міського управління міліції надійшла інформація про те, що 14 вересня 2005 року 38-річний чоловік скоїв вбивство власної дружини. Злочин стався у квартирі, що належала подружжю. Під час сварки, яка виникла на грунті розлучення, чоловік руками завдав своїй 35-річній дружині удари по тулубу, після чого паском від халату задушив її. З метою приховання злочину, він загорнув труп у простирадло та виніс до гаражу. Місце де він поклав тіло, чоловік залив монтажною піною й заклав цеглою. Аби відвести від себе підозру спритник звернувся до міліції та повідомив, що його дружина безвісті зникла. Її пошуки тривали більше 4-х років. При проведенні оперативних заходів скелетований труп із синтетичним паском на шиї, після демонтажу цегляної кладки з перестінку гаражу, був вилучений. За даним фактом слідчим відділом Дніпродзержинського міського управління порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

3. 7 березня п. р. о 21.30 з лікарні м. Дніпродзержинська до співробітників Заводського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що годиною раніше з місця свого мешкання з закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку був госпіталізований 82-річний пенсіонер. Як встановили правоохоронці, ще 5 березня, близько 16.00, 20-річний раніше засуджений онук постраждалого, разом зі своїм знайомим, знаходячись в будинку дідуся, молотком завдали останньому тілесні ушкодження. З домівки пенсіонера молодики забрали гроші у сумі 24 тис. 700 грн. Нині онук затриманий, міліція здійснює пошуки його поплічника.

За фактом зухвалого злочину слідчим відділом Заводського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 2 Кримінального кодексу України («Розбій»).

4. 8 березня п. р. до Нікопольського міського відділу міліції прийшов 35-річний чоловік. Останній повідомив про те, що 6 березня, близько 16.00, знаходився в гостях у 49-річного приятеля з яким вживав спиртні напої. Раптом між чоловіками виникла сварка, внаслідок якої, один задушив іншого мотузкою. Зрозумівши, що саме накоїв, чоловік вирішив прийти до міліції та зізнатися у вбивстві. Наразі знаряддя злочину вилучене.

За даним фактом слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

5. 7 березня близько 22.00 в одному з будинків, що в м. Дніпропетровську, з колото-різаними пораненнями шиї та грудної клітини був виявлений труп жінки. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалою є 56-річна господарка оселі. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Бабушкінського райвідділу міліції затриманий 61-річний чоловік вбитої. Останній повідомив, що напередодні свята у власному помешканні між ним та дружиною виникла сварка, внаслідок якої він кухонним ножем завдав останній смертельні поранення. Знаряддя злочину – кухняний ніж – вилучений.

За даним фактом слідчим відділом Бабушкінського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте