Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 01 июля 2024
00:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 1 марта

Криминальная сводка на 1 марта
1. 26 лютого п. р. о 17.48 на території домоволодіння в м. Підгороднє з вогнепальним пораненням грудної клітини був виявлений труп 33-річного господаря оселі. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Дніпропетровського райвідділу міліції затриманий 53-річний тесть постраждалого. Як було встановлено, 26 лютого о 17.30 громадянин на власному автомобілі приїхав до родича. Раптом між чоловіками виникла сварка, внаслідок якої господар, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння схватив сокиру та намагався завдати удар по гостю, але той втік та витягнувши з автомобіля одноствольну мисливську рушницю, здійснив смертельний постріл в бік постраждалого. Наразі за даним фактом слідчим відділом Дніпровського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

2. 27 лютого п. р. о 10.45 до співробітників Нікопольського міського відділу міліції з місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що 24 лютого о 08.00 до відділення інтенсивної терапії у нетверезому стані з переломом кісток носу та забиттям голови звернувся 49-річний громадян Бельгії, який працює на одній із компаній та приїхав до України в службове відрядження. Чоловік підтвердив, що тілесні ушкодження йому завдав 42-річний співробітник тієї ж компанії, мешканець Великобританії. Як було встановлено, 23 лютого близько 23.00 в кафе, що розташоване в м. Нікополь чоловіки розпивали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник рукою завдав постраждалому тілесні ушкодження. Наразі за даним фактом слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.125 Кримінального кодексу України («Навмисне легке тілесне ушкодження») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

3. 27 лютого п. р. о 11.15 співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління біля одного з будинків, що в м. Дніпропетровськ, у 31-річного місцевого мешканця проведена оперативна закупівля 2 гр. психотропної речовини «Метамфетамін». Також в ході санкціонованого обшуку у зловмисника вилучена лабораторія, обладнання та інгредієнти для виготовлення даної речовини, а саме: скляна чашка з прозорою рідиною та бурим осадом, медична колба, в середині якої знаходився наліт бурого кольору, скляний флакон об’ємом 100 мл., в якому знаходилася рідина прозорого кольору, пластикова пляшка об’ємом 1 л. заповнена рідиною жовтого кольору, скляний флакон об’ємом 1 л., з надписом «Ефірдіетиловий», в якому знаходилася невстановлена речовина, а також дзеркало зі слідами порошка білого кольору, паперовий згорток зі слідами коричневого кольору об’ємом 10 гр., скляна пробірка з останками прозорої речовини, в середині якої знаходилася скляна трубка, а також медичний шприц об’ємом близько 20 мл. з останками прозорої рідини. Наразі проводиться перевірка.

4. 10 лютого п. р. близько о 05.00 до співробітників Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління звернулася 24-річна реалізатор одного з кіосків приватного підприємства. Заявниця повідомила про те, що 10 лютого о 03.15 в кіоску невідомий чоловік, погрожуючи їй предметом, схожим на пістолет, заволодів трьома пачками сигарет, карткою поповнення рахунку до мобільного телефону, двома пляшками вина, а також грошима у сумі 30 гривень. Сума заподіяного збитку склала 115 грн. При проведенні оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління затриманий 23-річний раніше засуджений місцевий мешканець. Знаряддя злочину – сувенірний пістолет-запальничка та викрадені пляшки вина вилучені. За даним фактом слідчим відділом Заводського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 3 Кримінального кодексу України («Розбій, поєднаний з проникненням в помешкання»). Зловмисник заарештований та утримується в Дніпропетровському СІЗО.

5. 28 лютого п. р. о 06.02 по спецлінії «102» від невстановленого чоловіка з мобільного телефону надійшло повідомлення про те, що в м. Дніпродзержинську заміноване кафе, яке розташоване в одноповерховому окремо стоячому будинку. За скоєння злочину співробітниками слідчо-оперативної групи Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління затриманий 22-річний відпочиваючий вище вказаного кафе, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння та подзвонив до співробітників міліції, повідомивши неправдиві відомості про загрозу небезпеці громадян. Мобільний телефон зловмисника із сім картою вилучені. Евакуація громадян не проводилася. Кафе працює цілодобово. МВС проінформовано.

Gorod.dp.ua на Facebook.


моня  (01.03.10 16:44): "Пункт 2 - просто супер!" Менты отжигают. Слабо открыть УПК и почитать, кто и как возбуждает уголовные дела по легким телесным повреждениям. Ну а если они полностью сойдут с ума и возбудят по этому факту уголовное дело, при этом, обезумев полностью изберут подозреваемому меру пресечения, то полетят их ментовские погоны! Ответить | С цитатой
Местный  (01.03.10 16:03): Пункт 2 - просто супер! Это ж надо: припереться из Бельгии и Великобритании в Никополь (!!!), нажраться и подраться!
Супер! Даешь Европу!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте