Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 01 июля 2024
01:00

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 15 января

Криминальная хроника на 15 января
1. 6 січня п. р. о 23.30 бригадою швидкої медичної допомоги з вул. Дніпровської м. Павлограда до реанімаційного відділення однієї з місцевих лікарень з відкритою черепно-мозковою травмою та забиттям м’яких тканин обличчя був госпіталізований 48-річний громадянин. 14 січня чоловік, не прийшовши до свідомості, від отриманих травм помер у лікарні. За скоєння злочину співробітниками Павлоградського міського відділу міліції затримані 26-річний та 32-річний раніше засуджені громадяни. Як було встановлено, 6 січня о 22.30 зловмисники знаходилися на вул. Дніпровській в стані алкогольного сп’яніння. Між ними та постраждалим виникли неприязні відносини, внаслідок яких раніше засуджені руками та ногами завдали чоловікові смертельні травми. За даним фактом слідчим відділом Павлоградського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

2. 14 січня п. р. о 15.50 до співробітників Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулася 38-річна громадянка. Жінка повідомила про те, що в під’їзді одного з місцевих будинків невідомий чоловік, погрожуючи ножем, заволодів мобільним телефоном, а також золотими сережками та каблучкою у її 15-річної доньки. Сума збитку склала 675 грн. За скоєння злочину співробітниками Жовтневого райвідділу міліції затриманий раніше засуджений 27-річний громадянин. Викрадений мобільний телефон у зловмисника вилучений. Наразі за даним фактом слідчим відділом Жовтневого РВ вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 187 ч. 1 Кримінального кодексу України («Розбій»).

3. 14 січня п. р. близько 20.00 співробітниками Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління під час проведення санкціонованого обшуку в одному з місцевих будинків у раніше засудженого 30-річного громадянина було вилучено два електродетонатори без маркування. Наразі за даним фактом слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте