Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 01 июля 2024
00:51

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 21 декабря

Криминальная сводка на 21 декабря
1. 19 грудня п. р. о 07.35 в м. Марганець в терміналі одного з банків по вул. Київській виникла пожежа. Як було встановлено, цей термінал вмонтований на першому поверсі п’ятиповерхового будинку з тильної сторони якого розташована аптека. Слідча комісія встановила, що внаслідок пожежі була пошкоджена комп’ютерна система банкомату, а також віконна фасадна частина та стеля аптеки на площі 10 кв. метрів. Евакуація мешканців будівлі не проводилася. Задимлення квартир не було. Співробітниками міліції з місця пожежі вилучена пластикова пляшка із запахом, характерним для легкозаймистої речовини. За попереднім висновком Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС в Дніпропетровській області пожежа могла виникнути внаслідок вибуху. Обставини з’ясовуються.

За даним фактом слідчим відділом Марганецького міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 296 ч. 4 Кримінального кодексу України («Хуліганство»).

2. 19 грудня п. р. о 12.30 до однієї з лікарень м. Жовті Води звернувся 35-річний охоронець одного приватних підприємств міста. Як було встановлено, 18 грудня близько 16.00 постраждалий знаходився на чергуванні та охороняв недобудований будинок. На робочому місті він вживав спиртні напої разом із 25-ти та 32-річними будівельниками. Співпляшники, володіючи інформацією, що охоронець напередодні отримав заробітну платню вирішили його пограбувати. Молодики завдали своїй жертві декілька ударів металевим прутом по тулубу, після чого, накинули на голову поліетиленовий пакет та зв’язавши мотузкою за спиною руки, відкрито заволодів його грошима у сумі 1850 грн. Знаряддя злочину – металевий прут та мотузка вилучені. Зловмисники затримані.

За даним фактом слідчим відділом Жовтоводського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 2 Кримінального кодексу України («Розбій»).

3. 18 грудня п. р. о 21.30 в одному з будинків Кривого Рогу з колото-різаним пораненням спини був виявлений труп 36-річної жінки. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Жовтневого райвідділу міліції затриманий 38-річний громадянин. Як було встановлено, того ж дня близько 19.00 чоловік та жінка розпивали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник кухонним ножем завдав постраждалій смертельне поранення. Знаряддя злочину вилучено.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Жовтневого РВ порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

4. 19 грудня п. р. о 23.30 в одному з кафе, що м. Дніпропетровську двоє 20-річних молодиків розпивали спиртні напої. На грунті раптово виниклих неприязних відносин між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник завдав своєму приятелю два смертельних удари ножем в область грудної клітини. Знаряддя злочину вилучено. Зловмисник перебуває під вартою.

За даним фактом слідчим відділом Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління порушена кримінальна справа за ст. 115 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кристина  (22.12.09 18:43): Помойму 4 новость - зарезаный,это студент моего ВУЗа,нам вчера сказали что студента зарезали из Н ого факультета...наверное это был он... Ответить | С цитатой
qqq  (22.12.09 02:46): А если можно по подробней про 4-ю новость, мне кажетса ето всё произошло у миня на раёне... и провокатором была девушка...! Ответить | С цитатой
Иван  (21.12.09 17:01): 111 ты чё, слепой??? эта новость была и есть.. и даже рьяно комментируется! будь внимательней Ответить | С цитатой
111  (21.12.09 14:18): А почему нет нигде в новостях ни слова про сгоревший 3-х этажный дом (крыша) на ул. Шевченко, 16 в воскресенье 20 декабря??? Неужели так все шито-крыто, место-то блатное??? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте