Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 01 июля 2024
00:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 7 декабря

Криминальная хроника на 7 декабря
4 грудня п. р о 18.25 біля входу до ресторану готелю «Дніпропетровськ», що розташований в обласному центрі, між чотирма місцевими мешканцями – студентами одного з ВУЗів міста – виникла сварка, внаслідок якої один із них з пістолету здійснив постріли в бік інших осіб, спричинивши смертельне вогнепальне поранення грудної клітини 21-річному хлопцю та поранення двом іншим учасникам пригоди. Останні були доставлені до однієї з лікарень м. Дніпропетровська. За скоєння злочину співробітниками міліції затриманий раніше не засуджений 20-річний місцевий мешканець, який заподіяв вищевказані травми з хуліганських спонукань.

За даним фактом слідчим відділом Жовтневого РВ Дніпропетровського МУ порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

30 листопада п. р. до однієї з лікарень м. Дніпропетровська в стані алкогольного сп’яніння був доставлений чоловік з діагнозом: відкрита черепно-мозкова травма, забиття головного мозку. 1 грудня від отриманих травм він помер у лікарні. За скоєння злочину співробітниками Ленінського райвідділу міліції затриманий 24-річний молодик. Як було встановлено, 29 листопада близько 23.00 на подвір’ї одного з будинків по пр. Петровського чоловіки знаходилися в нетверезому стані. Між ними виникла сварка, в ході якої зловмисник руками по тулубу завдав постраждалому вищевказані тілесні ушкодження, після яких останній впав та вдарився головою об асфальт.

За даним фактом слідчим відділом Ленінського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть»).

4 грудня п. р. о 06.10 до однієї з лікарень м. Дніпродзержинська з проникаючим шротовим пораненням були доставлені 44-річний та 23-річний місцеві мешканці. За скоєння злочину співробітниками Заводського райвідділу міліції затриманий 35-річний громадянин. Як було встановлено співробітниками міліції, 4 грудня о 05.10 біля одного з місцевих будинків зловмисник вигулював свою собаку. Між ним та постраждалими виникла сварка, внаслідок якої затриманий з мисливської рушниці здійснив три постріли в бік чоловіків, завдавши вогнепальні поранення.

За даним фактом слідчим відділом Заводського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 15 ч. 1 та ст. 115 ч. 2 Кримінального кодексу України («Замах на скоєння навмисного вбивства»).

29 листопада п. р. близько 18.00 до хірургічного відділення однієї з лікарень м. Павлограда з переломами ребер була госпіталізована 73-річна пенсіонерка, мешканка с. Левадки. За скоєння злочину співробітниками Павлоградського міського відділу міліції затриманий раніше засуджений 37-річний громадянин. Як було встановлено співробітниками міліції, 28 листопада близько 22.30 невідомий чоловік, вибивши двері до її будинку, зайшов до оселі, та завдавши бабусі удари руками та ногами по тулубу, заволодів її грошима у сумі 400 грн.

Наразі з даним фактом слідчим відділом Павлоградського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 3 Кримінального кодексу України («Розбій»).

6 грудня п. р. о 19.15 в одному з будинків по вулиці Заливній м. Марганця з проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітини був виявлений труп 24-річного громадянина. За скоєння злочину співробітниками Марганецького міського відділу міліції затримана 31-річна співмешканка вбитого. Як було встановлено, того дня о 18.00 після спільного розпиття спиртних напоїв за місцем мешкання між чоловіком та жінкою виникла сварка, внаслідок якої зловмисниця кухонним ножем завдала постраждалому смертельне поранення.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Марганецького міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

6 грудня п. р. о 14.05 в одній із квартир по вул. Ковельській м. Дніпропетровська з проникаючим колото-різаним пораненням спини був виявлений труп 56-річного господаря оселі. За скоєння злочину співробітниками Ленінського райвідділу міліції затримана 56-річна дружина вбитого. Як встановило слідство, 5 грудня близько 05.00 між подружжям виникла сварка, внаслідок якої зловмисниця кухонним ножем завдала постраждалому смертельне колото-різане поранення. Знаряддя злочину вилучене.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Ленінського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

30 листопада п. р. з п’ятьма рубаними ранами голови на полі в 3 км. від с. Олександрівка Дніпропетровського району був виявлений труп 31-річного чоловіка. За скоєння злочину співробітниками Дніпропетровського райвідділу міліції затриманий 38-річний громадянин. Як було встановлено, 28 листопада близько 22.00 з приводу розподілу при демонтажі труб покинутої зрошуваної системи між чоловіками на полі виникла сварка, яка переросла в обопільну бійку. В ході бійки зловмисник, відібравши у постраждалого сокиру, завдав йому смертельні поранення та заволодів його мобільним телефоном.

За даним фактом порушена кримінальна справа за ст. 115 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

6 грудня п. р. о 15.35 з відділення служби безпеки Південного магістрального нафтопроводу «Кременчук – Херсон» ВАТ «Укртранснафта» до співробітників Криворізького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що того дня о 14.15 в полі біля с. Новомар’янівське було виявлене несанкціоноване врізання у нафтопровід з монтуванням крану з гумовим шлангом та відводом до лісосмуги. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками Криворізького райвідділу міліції затримані 53-річні мешканці Закарпатської та Запорізької областей, які керували вантажними автомобілями з напівпричепами. Як було встановлено, 14 жовтня п. р. зловмисники змонтували вказану врізку з метою викрадення сирої нафти для подальшого перепродажу. Співробітниками міліції вилучені три металеві ємкості (по 10 куб. м. кожна), а також шанцевий інструмент та шланги високого тиску довжиною 500 мм та діаметром 40 мм.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Криворізького райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 292 ч. 2 Кримінального кодексу України («Пошкодження об’єктів магістральних нафто-, газо- та нафтопродуктопроводів»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте