За інформацією управління, на підприємствах області в січні–жовтні 2006 року вироблено на 13% більше м’яса (включаючи субпродукти І категорії). Виробництво ковбасних виробів зросло на 11,1%, рафінованої олії — на 7,3%, нерафінованої олії – вдвічі більше.
Підприємствами нарощено обсяги виробництва молока та вершків сухих (28,4%), дитячого харчування на молочній основі (10,6%), крохмалю (31,7%), дріжджів (17,8%), макаронних виробів (10,3%), цукру (4,1%) та безалкогольних напоїв (8,2%). На 40% зросло виробництво натуральних соків.
![]() |
Gorod`ской дозор |
![]() |
Фоторепортажи и галереи |
![]() |
Видео |
![]() |
Интервью |
![]() |
Блоги |
Новости компаний | |
Сообщить новость! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архив новостей |