Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
13:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Під час льодоходу гідрологічна ситуація на річках області може ускладнитися

Дніпропетровський обласний центр з гідрометеорології прогнозує ускладнення гідрологічної ситуації під час льодоходу на річках області. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в центрі пропаганди Головного управління МНС України в Дніпропетровській області (Центр).

Як повідомляє Центр, за даними Дніпропетровського обласного центру з гідрометеорології, характеристика гідрометеорологічних умов, що склалися на кінець січня, а також можливе утримання в лютому холодів, та ймовірне подальше снігонакопичення, дають підстави передбачати, що весняний період на водоймах області буде досить неспокійним та небезпечним.

За прогнозом, не виключено ускладнення гідрологічної ситуації під час льодоходу на річках області, особливо, в разі інтенсивного підвищення температури та опадів. Додатковим негативним наслідком льодоходу може стати утворення заторів, насамперед у місцях природних та штучних звужень русел, та у зонах, де вклинюються підпори води з водосховищ. Не виключене підтоплення місцевим стоком територій і об’єктів у місцевостях, де порушено нормальний дренаж, водовідведення талих вод тощо.
Gorod.dp.ua на Facebook.


друган  (09.02.06 00:00): Это што предупреждение для подтапливаемых!! САСАЙСЯ КТО МОЖЕТ!!!sos!!(только кому этот сигнал???) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте