Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
03:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Від Дніпропетровська на Чемпіонаті України з бадмінтону візьме участь 21 спортсмен

На Чемпіонат України з бадмінтону, який відбудеться 2-5 лютого у Харкові, візьме участь 21 спортсмен із Дніпропетровська. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомила адміністрація Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з бадмінтону Спортивного комплексу (СК) «Метеор».

За інформацією адміністрації, серед цих бадмінтоністів — три майстри спорту міжнародного класу (Владислав Дружченко, Олена Ноздрань та Лариса Грига), десять майстрів спорту (Михайло Мізін, Анна Дугіна, Ольга Чхеідзе, Олександра Бардакова, Яна Воротнікова, Валерія Коваленко, В’ячеслав Олійник, Андрій Будко, Олександр Бенін та Денис Бєлік) і вісім кандидатів у майстри спорту (Максим Мартиненко, Владислав Бондаренко, Павло Дружченко, Роман Константинов, Анна Майковська, Марія Улітна, Анна Совєтова та Валерія Хохлова).

Як повідомила адміністрація, до Харкова їдуть представники СК «Метеор» (15 чоловік) та Обласної школи вищої спортивної майстерності (шість чоловік).
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте