Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 28 октября 2024
11:49

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Зареєстрований перший кандидат на посаду міського голови Дніпропетровська

Зареєстрований перший кандидат на посаду міського голови Дніпропетровська
Дніпропетровська міська виборча комісія зареєструвала першого кандидата на посаду міського голови Дніпропетровська. Ним став Кужман Олег Миколайович. Про це ІАА «Придніпров’я» повідомив заступник голови міської виборчої комісії Олександр Парубець.

За словами Олександра Парубця, на плановому засіданні міської виборчої комісії також було прийнято рішення про видачу зразків підписних листів на підтримку виборчих списків партій та блоків на місцевому рівні. Зразки підписних листів видані п’яти партіям та блокам, зокрема — Дніпропетровській міській організації Комуністичної партії України, Дніпропетровській міській організації Соціалістичної партії України, Дніпропетровській міській організації політичної партії «Народний союз «Наша Україна», міській організації «Партії промисловців та підприємців», та міській організації «Партії Зелених України». Згідно із Законом України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», подання до територіальної виборчої комісії документів для реєстрації кандидатів на посаду міського голови Дніпропетровська, депутатів Дніпропетровської міської ради, депутатів районних у м. Дніпропетровську рад розпочалося 25 січня.

Довідка: Дніпропетровська міська виборча комісія сформована рішенням Дніпропетровської міської ради 9 січня 2006. За даними Управління внутрішньої політики виконкому Дніпропетровської міської ради, від різних політичних партій та блоків надійшло 33 подання, але 12 з них були відхилені у зв'язку з неправильним оформленням, а ще три були відкликані подавцями. Таким чином, у жеребкуванні, яке пройшло відповідно до ст. 21 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», взяли участь 18 партій. Згідно із жеребкуванням, до Дніпропетровської міської виборчої комісії увійшли 15 представників різних партій (блоків). Головою комісії призначено Наталю Гусаревич, її заступником — Олександра Парубця, секретарем — Тетяну Ткачук.

Дніпропетровська міська виборча комісія знаходиться за адресою: м. Дніпропетровськ, пр. К. Маркса, 75, к. 227.
Графік роботи: 9.00.-18.00. (пн-пт), 9.00.-13.00. (сб). Тел.: 740-20-41.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте